שאלה

וואסקי

New member
זה האוגרים האלה?../images/Emo80.gif

כי אם כן, זה לא נחשב

GnomeBubble

New member
זה *האמוטארו*

יש סט שלם של גיבורי אגדות יפניות עם שמות שנגמרים בטארו (כמו מומוטארו ואוראשימה טארו). בכל מקרה יש הרבה מאוד אגדות יפניות. יש בקישורים אתרים שבהם אפשר למצוא אגדות מפורסמות ביפנית (וזאת דרך מצויינת ללמוד את השפה, כי הן כתובות בשפה די פשוטה, מאחר שהן נועדו בעיקר לילדים), ואפשר פשוט לחפש Japanese Tales בגוגל ולמצוא תרגומים באנגלית. לדעתי, אלה אגדות ממש חמודות וקסומות, ונראה לי שילדים בכל העולם יאהבו אותן.

Nisenhouse

New member
../images/Emo207.gifזיהוי קליגרפיה

אני צופה עכשיו בסרט שחוזרים בו הרבה מוטיבים יפניים (עם שגיאות פה ושם...) לרגע קלטתי את הקליגרפה הזו על הקיר.לא רואים את כולה, אבל מסקרן אותי לדעת מה יכול להיות כתוב שם. אם מישהו יכול אז שיכתוב את האותיות המופיעות בו בבקשה.הניחוש שלי הוא ששתי האותיות הראשונות הן או きふ או 少ふ, אבל אני לא מוצא לזה שיוך למילה מוכרת. (אני גם בספק אם האות האחרונה היא は)

GnomeBubble

New member
זה נראה כמו

ろかさふは כתוב (או לפחות סרוק) בצורה ממש גרועה. זה לא נשמע לי כמו משהו עם משמעות, אלא אם זה חלק קטוע לגמרי. זה יכול להיות גם ろかそうは בשיטת האיות הישנה, אבל גם זה חסר משמעות באותה המידה...

Nisenhouse

New member
חבל... חשבתי שאולי כתוב שם בכל זאת

משהו... חוץ מזה, הろ טיפה משובשת - אולי זה משהו אחר? וגם לか חסר קו. אולי זה דווקא 力?

tals56

New member
כן הם נולדו מאדם וחווה.

שאלה מטופשת לגמרי - אם הם באמת היו והיו מוכיחים את זה למה הם לא באים לישראל?

tals56

New member
טוב זה היה משפט מטומטם מצדי

אם כך,למה יהודי ארה"ב\צרפת\בלה בלה לא באים לישראל? (שהוכיחו גנטית שהם יהודים דרך-אגב או יותר נכון שאלו אותם אם הם יהודים והם אמרו כן)

Ryo

New member
אתה לא רואה אבודים?

השבטים האבודים תקועים על אי מיסתורי!

tals56

New member
אבודים - איזו סדרה גרועה

שחקנים יותר גרועים ומזוייפים מאשר ברמת אביב ג'...

למעלה