שאלה

מצב
הנושא נעול.

judith300

New member
שאלה

שאלה
שלום! אני רוצה לדעת אם מותר לפי חוקי עבודה, לעבוד במשמרת אבטחה 11/12 שעות ליום, כל יום. השאלה היא לבן שלי שעובד בקניון. תודה, יהודית

שיר ורד

New member
כמה ימים/שעות הוא עובד בשבוע

שאלה
שלום! אני רוצה לדעת אם מותר לפי חוקי עבודה, לעבוד במשמרת אבטחה 11/12 שעות ליום, כל יום. השאלה היא לבן שלי שעובד בקניון. תודה, יהודית
כמה ימים/שעות הוא עובד בשבוע
וכמה בחודש?

שיר ורד

New member
תשובות

שאלה
שלום! תודה לתגובה! הוא עובד 53 שעות בשבוע, 6 ימים, 188 שעות בחודש. עוד שאלה: מותר לשלם משכורת ב-15 לחודש? תודה רבה, יהודית.
תשובות
מספר שעות העבודה השבועי שציינת לא מסתדר לי עם המספר החודשי , בכל מקרה מספרי שעות העבודה הללו הם סבירים וחוקיים. מותר לשלם משכורת ב-15 לחודש, אם היא כוללת מקדמות בגין החודש השוטף.

avi1976

New member
בבקשה לא להטעות!

תשובות
מספר שעות העבודה השבועי שציינת לא מסתדר לי עם המספר החודשי , בכל מקרה מספרי שעות העבודה הללו הם סבירים וחוקיים. מותר לשלם משכורת ב-15 לחודש, אם היא כוללת מקדמות בגין החודש השוטף.
בבקשה לא להטעות!
לעובדים בתחום האבטחה או השמירה תמיד משלמים על חודש קודם... לפי חוק הגנת השכר תשלום על מותר עד ל-9 לחודש ומכיוון שכך זוהי הינה עבירה על החוק!!! וכן! יש לנו פורום ותמיד נשמח לעזור...

שיר ורד

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה

בבקשה לא להטעות!
לעובדים בתחום האבטחה או השמירה תמיד משלמים על חודש קודם... לפי חוק הגנת השכר תשלום על מותר עד ל-9 לחודש ומכיוון שכך זוהי הינה עבירה על החוק!!! וכן! יש לנו פורום ותמיד נשמח לעזור...
לא הבנתי מה אתה רוצה

מצב
הנושא נעול.
למעלה