שאלה..

שאלה..

עשיתי 38 שיעורים ועוד מעט יש לי טסט..אני כנראה יגיע ל-40 שיעורים האם זה מתחיל להיות בדיחה עצובה? כי כל מי שאני מכיר.. אומרים 31, 28, 34 מקסייייימוםםםם.. ומצטער אם זה פוגע במישהו, אני בן
:-X וגם עשיתי איזה 5 שיעורים שאני תשוש מתתת לא יודע למה לא ביטלתי [טוב לא היה זמן אחר .. עסוק חח] עשיתי יותר מדיי כפולים.. ואני יודע מדיי לא רציני על הכביש.. אני בקלות לפניי איזה 2 שיעורים יכלתי להרוג 2 ילדים קטנים במעבר חציה חחחח.. אבל בכל זאת 40 שיעורים זה מתחיל להיות מוגזם לא?

aviGODFATHER

New member
אחי 40 זה ממש לא מוגזם

אם תגיע ל50-60 זה אולי יתקרב, אבל 40 זה לא מוגזם...

talush2005

New member
אני לא רוצה להגיד אויי ואבויייייי

כמה נורא ובגלל שאני לא רוצה להיות צינית - צא מזה -זה בכל ללא נורא 40 שיעורים יש הרבה יותר אנשים שעושים הרבה יותר שיעורים ממה שנדמה לך ומשקרים תיהיה בטוח בזה בעיקר בנים עושים את הדבר הילדותי הזה ,הם משקרים כי הם חושבים שכל הבנים צריכים לסיים ב28 שיעורים (בלי להעליב אף אחד ) גם אני יכולה להגיד עכשיו שעברתי טסט ראשון אחרי 28 שיעורים אבל אני לא ובקיצור - אתה לא חייב גם אתה כל הזמן להגיד כמה שיעורים עשית , עדיף שתיגש שבאמת תיהיה מוכן גם אם זה אחריי 100 שיעורים במקום שתיגש שאתה לא מוכן ותעשה 100 טסטים ותבזבז מלא כסף. ולא פלא שיותר בנות עושות יותר שיעורים מבנים כי הם לא לוחצות לגשת שהן לא מוכנות ובגלל זה אני גם מכירה הרבה מאד בנות שעברו טסט ראשון אולי אפילו יותר ממה שאני מכירה בנים כאלה , אז באמת שעדיף ככה! ובכלל אין כזה דבר מוגזם אול א מוגזם לשיעורים אני מכירה גם כאלה שעשו 80 שיעורים -כל אחד מתי שהוא מוכן אין מה לעשות. בהצלחה בהמשך :)

Sashka7

New member
אני ניגשתי לטסט אחרי

46 שיעורים, ונכשלתי ביום שישי בשני שלי... אל תדאג- העיקר שתגיע מוכן ולא משנה כמה שיעורים תקח. חוצמזה אל תשכח שזה עניין אישי שלך ואתה לא חייב להגיד לאפחד כמה שיעורים לקחת... למרות שאני עשיתי מלא שיעורים אני לא מתביישת לספר על זה, יש כאלה שזה בא להם יותר בקלות וכאלה שפחות... אוי זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום, אחלה דבר זה!
כפי שכבר כתבתי- ביום שישי האחרון נכשלתי בטסט השני שלי ואני כל כך מבואוסת! אני ממש רוצה לעזוב כבר. יצאתי בהרגשה כל כך טובה מהטסט והמניאק הזה הכשיל אותי! מה לעשות? אולי כבר להבין את המסר ולפרוש... אשמח אם מישהו יעודד אותי כי הורים שלי ירצחו אותי אם אני אעזוב עכשיו...

הילוש5

New member
..

לא נראה לי שזה כ"כ משנה כמה שיעורים עשית.. בסופו של דבר מעניין יותר אנשים לדעת איזה טסט עברת ולא כמה שיעורים עשית.. אני עשיתי 40 שיעורים ועברתי טסט ראשון.. ככה שאין לך מה להיות שבוז :) בהצלחה!!!

ז1604

New member
אני כבר 60+ שעורים

והיום נכשלתי טסט 8 אז אל ייאוש

ז1604

New member
אני לא ממהרת לגשת

אבל המורה שלי אומר שאני מוכנה ממזמן ובשיעורים אני מצויינת ובזמן הטסט אני נאטמת ולא יודעת מה לעשות וניסיתי כבר רגיעון ורסקיו ושוקולד וכלום לא עוזר!!!!!!!!!!!!!!

Yakird12

New member
אני כמוך...

לקחתי בערך 50 שיעורים...ואני נכשלתי טסט שביעי . לא יודע מה לעשות :\

למעלה