שאלה-

MaT 17

New member
שאלה-

יש לי 2 ספרים לתאוריה מחבר שעבר מזמן, הספרים הם מ-2004.. השאלה אם עדין אפשר ללמוד מהם או שהם כבר לא בתוקף?? כי לדוגמא בספרים של התמרורים יש כמה עמודים שכתוב בהם "תמרור בעמוד זה יתוסף בהתאם להחלטת משרד התחבורה" זתומרת שאולי הצתרפו תמרורים חדשים מאז ולא כדי שאני ילמד מהספר הזה?? והספר השני הוא הכנה לבחינות עיוניות.. ואני לא יודע בידיוק איזה חלקים בספר לקרוא כי כתוב שם כל כך הרבה דברים שניראים לי לא רלוונטים בכלל.. כמו דברים על אופנועים,רכבי גרר וכו'.. אפשר ללמוד לתאוריה הזאת דרך שני הספרים האלה? יש אולי איזה אתר מומלץ? תוכה משו?? יש אולי שמות של ראשי פריקם שאתם יכולים להגיד לי, שרק אותם ספציפי אני יחפש בספרים ולא יקרא את הכל? ושאלה אחרונה, ממתי מתחיל החוק של ה60 שאלות בתאוריה במקום 30 ?? תודה.

ChilD SouL

New member
תשובות.

מומלץ ללמוד מספרים חדשים ועדכניים. אנ'לא'דעת אם יש הרבה חידושים, אולם אני בטוחה שיש כמה ולכן חשוב ללמוד מספר מעודכן וחדש. עניין ה-60 שאלות זו שמועה, לעת עתה. אי אפשר לדעת במדינה שלנו מתי מה יפול עלינו. יום טוב.

MaT 17

New member
תודה רבה .. ..

גם את שמעת על השמועה של ה60 שאלות בתאוריה?? כי אם גם אליך זה הגיע, אולי זה לא שמוע?? את מכירה אתר ללימוד או משו??

ChilD SouL

New member
שמעתי אותה פה....

כל יום מישהו בא עם השאלה הזו. מכירה אך ממליצה ללמוד מספרים.

למעלה