שאלה אנחנו יודעים מה הסינגל הבא האם הסקר יתחלף למשהו אחר?
R Rachel47 New member 3/11/06 #2 חחח מין הסתם../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif למען האמת אנחנו ממש מנסות למצוא רעיון טוב לסקר אם למישו מתחשק להגיש לנו עזרה אתם מוזמנים (קרדיט מובטח )
חחח מין הסתם../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif למען האמת אנחנו ממש מנסות למצוא רעיון טוב לסקר אם למישו מתחשק להגיש לנו עזרה אתם מוזמנים (קרדיט מובטח )
כ כלה להשגה New member 3/11/06 #3 כמה רעיונות לסקרים../images/Emo13.gif באיזה סגנון צריך להיות הקליפ הבא של קרן איזה אוסף קרן צריכה לאסוף מלבד למי עוד צריכה קרן לכתוב שירים
כמה רעיונות לסקרים../images/Emo13.gif באיזה סגנון צריך להיות הקליפ הבא של קרן איזה אוסף קרן צריכה לאסוף מלבד למי עוד צריכה קרן לכתוב שירים
M MamoOoshA New member 3/11/06 #6 רעיון.. כשאתה חושב/שומע קרן פלס, אתה חושב: א. ב. ג. ד. (אצלי אישית, זה חיוך )
M MamoOoshA New member 3/11/06 #7 עוד רעיון.. איזה סלוגן אתה מעדיף? א. ב. ג. ד. (וכמובן, האפשרויות יהיו מאלה שהוצעו..) ואז אחרי X זמן, מה שיבחר ברוב יאומץ ע"י כולנו
עוד רעיון.. איזה סלוגן אתה מעדיף? א. ב. ג. ד. (וכמובן, האפשרויות יהיו מאלה שהוצעו..) ואז אחרי X זמן, מה שיבחר ברוב יאומץ ע"י כולנו
א אושRתי New member 4/11/06 #8 ../images/Emo3.gif מהסינגלים שיצאו עד עכשיו.. איזה סינגל אהבתם במיוחד?...(ובסימונים את הרשימה של הסינגלים שיצאו..)
../images/Emo3.gif מהסינגלים שיצאו עד עכשיו.. איזה סינגל אהבתם במיוחד?...(ובסימונים את הרשימה של הסינגלים שיצאו..)
I is258 love shiri New member 4/11/06 #9 לדעתי תקחו את הסלוגנים../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif מהשירשור למטה ונבחר משהו שיהיה לכל הפורום
לדעתי תקחו את הסלוגנים../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif מהשירשור למטה ונבחר משהו שיהיה לכל הפורום
A ady18 Well-known member 3/11/06 #4 רעיונות שלי: עם מי היית רוצה שקרן תעשה דואט? כמה הופעות כבר היית? בעד השתתפות של קרן בסרט? האם אתה מרוצה מפעילות הפורום?
רעיונות שלי: עם מי היית רוצה שקרן תעשה דואט? כמה הופעות כבר היית? בעד השתתפות של קרן בסרט? האם אתה מרוצה מפעילות הפורום?
L LaviDavi New member 3/11/06 #5 ../images/Emo109.gif../images/Emo207.gifטל ליהיא.. קיבלת את המסר עם השאלה שלי?