שאלה

שאלה

טוב אז בספר השני הארי ורון מגיעים לתוך בית הספר אם המכונית המעופפת אבל לפי איך שהבנתי יש את מה שמגן על הטירה ככה שאי אפשר להיכנס אלייה סתם ככה.. או שאני טועה? כי חשבתי אם באמת יש מה שמגן על הטירה אז למה הסוהרסנים בספר השלישי היו מסביב לטירה (לא רק בכניסות) אלא בכל רחבי הטירה... אויי הסתבכתי קיצור אם הבנתם ותוכלו לענות לי אז תודה

PigmyPuff

New member
ממ...

אני לא בטוחה שהבנתי אבל, אם כן, אז למה שלא יהיו מסביב לטירה? אמנם אי אפשר להתעתק אל אזור הטירה, אבל אפשר להמצא מחוץ לה, לא? אני חושבת שההגנות הן רק על מבנה הטירה עצמו והסוהרסנים לא הצליחו לחדור אליה.

CoralP

New member
את מתבלבלת עם ../images/Emo187.gif

הלחש נגד התעתקות. שאין להתעתק אל תוך או הוגוורטס וגם לא מבפנים החוצה [הוגוורטס תולדות
נו באמת, לא קראת?
]

lorda

New member
זה לא הכי קשור אחד לשני OO

הסוהרסנים לא היו בכניסה לטירה ומסביב כי דמבלדור לא נתן להם. וההגנה, אני חושבת שדמבלדור [חכם מאוד אחרי הכל] צפה זאת. ואולי ביטל את ההגנה. או שההגנה לא חלה עדיין בנקודה הספציפית הזאת. -.-

CoralP

New member
אבל, ../images/Emo187.gif

במשחק הקווידיץ' סוהרסנים נכנסו.. P: [ולא מעט בכלל הייתי אומרת? P: ]

lorda

New member
נכון.

אבל הם היו כבר בתוך ההגנה. כלומר. אני חושבת שלא הייתה הגנה אז. כלומר שדמבלדור עשה את ההגנה כל כך חזקה רק שוולדמורט *סגידה* חזר. והם נכנסו. אבל לא לשכוח.... דמבלדור ממש כעס על הסוהרסנים.

CoralP

New member
אז ../images/Emo187.gif

אין שום הגנה אחרת.. חוץ מהלחש נגד התעתקות וזה שהוגוורטס לא מפית. נו שאי אפשר למצוא אותה במפות וזה.. P:

lorda

New member
נה. אני חושבת שיש הגנות

כלומר היו הגנות. אבל לא כל כך חזקות שמונעות ממכונית מעופפת לחדור לתוכה X_X חח P:

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifיש הרבה לחשים שמגנים על הטירה

אבל את הלחשים שמונעים ממשהו לעבור דרך האוויר דמבלדור כנראה הטיל רק בשישי, אחרי שוולדמורט חזר.

ToryMaster

New member
מה שחשבתי גם.

ואני חושבת שזה מונע לעבור רק בתעופה, לא בהליכה [כי אני בספק אם בימים של הוגסמיד הם הסירו את ההגנות ליום שלם].

n u k e y

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifאני מניחה

שהדרך היחידה להיכנס לטירה היא דרך השער. לטפס מעל השער/לעוף מאליו אי אפשר (זה לפחות מה שטונקס אמרה).

CoralP

New member
אעהאעהמ *שיעול קל* ../images/Emo187.gif

אזזזז, פרד ידידי, מה שלומך היום?

גרוע, נתקעתי אם סחורה שלמה

של "אסלה פולטת צואה". רוצה במקרה להזמין כמה? אני אוסיף גם "דג אכל דייג" כמתנה על חשבון הבית.

CoralP

New member
אממ.. ../images/Emo122.gif../images/Emo187.gif

אין לי כל כך מה לעשות עם האסלה XD ומה זה דג אכל דייג?
אגב יש לך מסן? ^^

אני שמח ששאלת.../images/Emo8.gif

"דג אכל דייג" זה המצאה חדשה, פרי מוחו של אחי ג'ורג'. זה דג לא אמיתי, אבל כמטילים עליו כישוף מסוים. ( אותו אנחנו מספקים עם הקניה ), הדג ניראה כמו אמיתי, משליכים אותו לים או נהר. באזור שבו נוהגים המוגלגים לדוג, גם קוסמים לפעמים. ברגע שמישהו דג את הדג הקסום שלנו, הוא חוטף כזאת נשיכה מהדג, שמשאיר אצבע נפוחה ואדומה לפחות שבוע.

למעלה