שאלה...

Moran84

New member
שאלה...

אתמול מכיוון שמיהרתי לבית ספר, אחרי שהחניתי את האוטו, כיביתי את המנוע ואז שמתי לב ששכחתי להעביר לפרקינג (נשארתי ברוורס) אז העברתי לפרקינג כשהמנוע היה סגור, התנעתי שוב כדי לבדוק שהכל בסדר ושמתי בדרייב ואחר כך שוב פעם ברוורס ופרקינג. בקיצר לאוטו לא קרה כלום השאלה היא האם יכול לקרות לא משהו?

fazer

New member
לדעתי יכול לקרות לך משהו...

אם זה היה האיחור השלישי שלך, או משהו כזה...בזמנים שלי היו שולחים למנהל. :) אם הצלחת להניע ולסוע הביתה בסוף היום כנראה שלאוטו לא קרה כלום.

Moran84

New member
השאלה היא אם היה יכול לקרות משהו...

.............( בשביל שההודעה תקפוץ)

sronis

New member
LOL הכל בסדר...

אל תשים לב, אנשים כאן קצת משתעשעים. אני ממליץ לך לקפוץ שנייה לאוטו, ללחוץ על הברקס ולהתחיל לשחק עם מוט ההילוכים בזמן שהאוטו כבוי. אל תדאג, לא יקרה שוווום דבר... זה מזכיר לי קטע מצחיק שהיה למכרה שלי, שנתקעה עם האוטו ולא הצליחה להניע אותו. הגאווה שלה לא נתנה לה לתת למישהו אחר לנסות בשבילה, ורק אחרי שהגרר הגיע, הוא העביר את הידית מדרייב לפארק והניע ללא בעיה... רוני

© DrorZi

New member
אם רק היית יודע כמה הסיפור הזה

לא מקורי. נתקלתי בו אישית כבר פעמיים ועוד פעם במישהי שהתעקשה שהאוטו לא מניע... כמובן שאני לא הבנתי את הסיפור נכון, כשהגעתי למקום התברר ש"הבעיה" היתה שהסוויץ לא נפתח, וזה כי ההגה היה מסובב עליו בכוח כל מה שהיה צריך כמובן זה להזיז טיפה את ההגה ולסובב מפתח ....
דרור זי.

sronis

New member
לא קשור לא מקורי, זה קרה במציאות!!

הבחורה באמת ובתמים לא הייתה מוכנה להודות שאולי היא לא מבינה הכי טוב, ולא נתנה לי להכנס לרכב לנסות להתניע בעצמי. היא נכנסה לעצבים, הזמינה גרר, גרמה לי לחכות איתה שעה עד שהוא הגיע, מתחת לבית של חבר שלי שבדיוק הזמין אותי לסרט בדיוידי, וכשהגרר הגיע הוא נכנס לרכב והניע בשניות.... איך התעצבנתי עליה... רוני

ceyal

New member
חברה אני מתפלא עליכם איך פספסתם ...

את העיקר. בטיחות רבותי. איך קיביניפלוץ עוצרים ויוצאים מרכב אוטומטי בלי לשים P- מכבים מנוע ופשוט הולכים? נשמע לכם נורמאלי?הבן אדם רדום או מה? ואם הרכב היה בירידה מתונה ומתחיל לדרדר ל-א-ט ל-א-ט אבל בטוח?מי היה עוצר אותו?סטיב אוסטין? זה א.ב של נהיגה בסיסית ואל תגידו לי הנדברקס .קישקוש בלבוש. מי שלא שם פארקינג = גורם לפאקינג. לא ככה?

למעלה