שאלה

עטרה ב ט

New member
אואה ! שאלה קשה מאוד !

לא בטוחה שיש ! פעם זה היה קל, כל ההומואים למיניהם היו מרגישים כל כך רע עם המיניות שלהם, שהיה סיכוי טוב שאם אדם (נגיד גבר) מתנהג קצת נשי (או להיפך) וגם מתוסכל מהמיניות שלו ומרגיש ממש רע וככה, אז היה סיכוי טוב שהוא הומו
. היום? היום זה מסובך. בכל זאת מחפשים קצת עניינים בזהות המינית, קצת נשיות אצל גברים קצת גבריות אצל נשים, נשענים על מרכיבים פסיכולוגיים (בעייתי ! כי לא אצל כולם הם קיימים ! ) ומקווים לטוב. אני מאוד מאוד מקווה שלגרפולוגים האחרים פה יש תשובה יותר מבוססת מזאת. אני קצת אהבלה בכל מה שקשור בזהות מינית, קשה לי לזהות את הגייז בכתב היד שלהם וקשה לי לזהות אותם גם בחיים.........

אריק!

New member
קשה לפרט סימנים היות שאין דפוס

התנהגות ואופי משותפים לכולם, וגם סימנים שנפרט לא יאמרו לך הרבה. אני יכול רק לפרט איך זה מופיע בכתב שלי: קטעים בלתי קריאים - ערפול הנטיות זוית קהה - עמדה חוששת מסוייגת זויות בכתב עדין - התסכול שחויתי ביחסי עם אמי חוטים בסיומים - רמיזות וגישושים רומנטיים קער מורחב בזוית קהה - הנסיונות שלי עם נשים עד שגיליתי קמר בתדירות גבוהה - דיסקרטיות. גם רגישות יתר ופחד מהחלפתי הכרעת אזור עלי - בחירת המקצוע להקלת מצוקת הבדידות לחץ חלש/בינוני - שעור עדינותי וחמימותי המפורסמים. זהו. מקווה שלא תסגיר אותי. שלך. אריק.

אריק!

New member
כבר שבועיים אתה מפציר בי להיחשף

וכאשר סוף סוף אני מרהיב עוז ונחשף אתה שואל אם זה באמת ? מה אתה רוצה שאשלח לך תמונה ´חמה´ איך ועם מי אני עושה את זה ? אני מציע לעצור כעת לפני שליטן עוד יחשוש להיפגש אתי ביחידות. נשיקות. אריק.

ליטן א

New member
ביחידות??

I think not... אל תשכח שאתה נפגש איתי - בזמן משחק ליגה בבאולינג.. אח שלי ואבא שלי נמצאים באותו מסלול

astral tal

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אוי זה היה טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

למעלה