שאלה

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
שאלה

מתוך השעמום של 12:00 בלילה עלתה לי פתאום שאלה לראש. ובגלל שלא עולה שם הרבה החלטתי לשתף אתכם בנושא. מה הקטע של סקייטרים שמשקרים בקשר לטריקים שהם עושים? זה עושה אותם יותר מגניבים? זה גורם לכך שהם באמת יצליחו את הטריקים האלה? לא! אז אולי יש פה מישהו שיכול לענות? אני עצמי לא יודע אבל שמעתי אנשים אומרים שנגאסאקי (!!!) הוא שקרן לא קטן. אבל זאת לא הדעה שלי. אני רק אומר מה שמעתי. אני קיבוצניק תמים שמאמין לכל אחד אם הוא אומר לי שהוא יודע אימפוסבל אחרי חודשיים שהוא נוסע. (כן בטח)

Jhonny knoxvil

New member
צודק אחי ואם אתה ער ומשעמם לך עכשיו

אז בוא לצ´אט....אחנו שם שניים סתם מעבירים את הלילה.....

Ultra-Skater

New member
מממ אבל זה מצחיק כשזה בציניות

זה קורע לראות מישהו כותב שאחרי 3 דקות שהוא על סקייט עוד בחנות הוא כבר עושה קיקפליפ 360 לקספר ומהקספר בנוז אימפוסבל למנואל ואז אנדרפליפ 180 ונוחת :) זה דפוק כזה אבל מצחיק חוץ מזה תמיד יש שקרנים שמספרים סיפורים על הסופר תרגילים שלהם ועל כל דבר אחר בגלל איזשהי סיבה... לא יודע להרשים או להתלהב או להרגיש מקצוענים..

Nagasaky

New member
תגובה (אלא מה)

לא אמרתי שנחתתי אימפסבל אחרי חודשיים שהתחלתי לינסוע , וחוצמזה אף אחד מהפורום לא ראה אותי נוסע אז אל תזיינו את השכל שאני משקר ותאמין לי גם אותי זה מעצבן שאנשים משקרים לגבי התרגילים שהם עושים , אבל גם לא לא-צריך להאמין , מישהו מהפורום ראה אותי נוסע ביכלל שהוא מדבר ואומר שאני שקרן ?!?!?

TIS

New member
לנגאסאקי

תראה, אני מאמין לך ומחזיק ממך סקייטר מעולה. מכל מי שיודע יותר ממני אני מחזיק סקייטר מעולה

למעלה