שאלה...

kerenbas

New member
שאלה...

זה נכון (לגבי הבנות) שלמי שיש פרופיל 97 משרתת בזיקים, או באחד מהבסיסים בדרום, ולמי שיש פרופיל נמוך מ 97 משרתת במחנה 80? אההה, ועוד שאלה, לגבי הפירסינגים, זה נכון באמת שיש כזאת החמרה לגביהם, יש לי פירסינג באוזן למעלה...והוא קטן כל כך, שלא כל אחד מזהה שיש לי פירסינג שם...אז זה גם יפריע להם אם הפירסינג שלי קטן ולא מורגש בכלל? בכלל מה הקטע של לשרת בלי הפירסינגים והשרשראות??? בתודה מראשששש, קרן!

RENI1

New member
ממש לא נכון

נשמע לגמרי כמו הנפצה בצבא אסור פירסינגים (השחתת רכוש צה"ל), אין מה לעשות..

../images/Emo45.gif+אם את לא רוצה שהחור יסתם

שימי פשוט חוט דיג או החוט שבאמצעותו מחוברות הפתקיות של הבגדים לבגדים. בגלל החלק האנכי שם, זה לא יוצא בכזו קלות משני הצדדים [אלא רק מצד אחד, אבל זה עדיף מכלום
]

onix 88

New member
דווקא עדיף לא לשים חוט דיג

זה מתכון לכל מיני דלקות למיניהן. או להוציא את העגיל או לקחת סיכון ולשים עגיל שקוף.

onix 88

New member
סבבה, אני שמעתי שזה לא מומלץ

אולי אם באמת דואגים לנקות את זה טוב כל יום אז זה מפחית את הסכנות. תלוי עד כמה נואשים לאותם החורים.

kerenbas

New member
ואם אני שמה פלסטר בצבע עור על הפירס

על הפירסינג? מאיפה להם שיש לי פירסינג שם?? יש להם זכות להוריד לי את הפלסטר בכח?

יש המון דרכים להתחכם עם הצבא

אם תהיי עם עגיל ממש קטן ועליו תשימי פלסטר, יכול להיות שלא ישימו לב/יוותרו. אבל אם תבואי עם חישוק או עגיל גדול ותשימי פלסטר, הוא יבלוט, ויראו שיש לך שם עגיל. לדעתי אם ממש ירצו להיות אכזריים וקטנונים איתך, ישלחו אותך לרופא שיבדוק שאין לך גידול או פצע, ואז תהיי חייבת להוריד את הפלסטר :\

למעלה