שאלה=]

Berliner star

New member
שאלה=]

יש פה מישהו שהוריד את האלבום "רודבוקס" באינטרנט ולא מתכוון לקנות אותו?

Berliner star

New member
עוד שאלה=]

בשיר louise רובי שר על מקרה מסויים שלו? או לפחות בקטע שהוא מדקלם בסוף.... הוא מתכוון לעצמו באמת? ואם כן מישהו יודע על מה? תודה=]

a Warming Sign

New member
בעקרון הוא הוסיף את המילים האלה,

ואני חושבת שזה מראה על כל המשמעות של השיר הזה,ושל איזשהי אהבה ישנה. אני לא חושבת שמדובר על מקרה מסויים אלא על תקופה מסויימת וחלומות על העבר

Berliner star

New member
כן אני יודעת

שהוא הוסיף/ שנה את המילים.. זה ממש משנה את השיר, לטובה.=] תודה רבה=]]

נצל"ש... ../images/Emo3.gif

קניתי היום את רודבוקס - מזל שהייתי בעזראלי, ממש שכחתי מהאלבום... זה ממש אדיר שנפתחת התוכנה הזאת! והגישה הזאת לדברים בלעדיים... אני לא יודעת אם זה בלעדי למי שקנה, אבל זה ממש מגניב ואני מרגישה מיוחדת. >< אני עכשיו בשיר שיז מדונה, עד עכשיו אני ממש אוהבת את האלבום, לא כמו מה שחשבתי! לא יותר מידי דאנסי. זהו...

a Warming Sign

New member
מה הכוונה בגישה לדברים בלעדיים?

והתוכנה? פשוט אין לי עדיין את הדיסק

הדיסק מופעל עם תוכנה מסויימת

שממנה שומעים את השירים... זה די מציק האמת, אחרי שכבר סגרתי את התוכנה, זה המשיך לנגן ולא היה ממש איך לסגור! הייתי צריכה להוציא את הדיסק...
כשזה נפתח נפתח לך חלון כזה לפני שמתחילה המוזיקה, את צריכה להכניס פרטים אישיים - ואז יש לך גישה לתמונות וקליפים, ולפי מה שאני רואה זה רק כשהתוכנה דלוקה או משהו...
חכם! אבל התוכנה, אני חייבת למצוא דרכים להוציא את השירים למחשב, אני רוצה לשים באייפוד. אאוץ'...
החוברת שווה ד"א.

a Warming Sign

New member
מגניב!

יש איזה תוכנה כזאת נגד העתקות אז אולי זה זה, כי אז כשאת מכניסה למחשב הוא לא סתם פותח את זה אלא עם נגן משלו,מה שגורם לך חוסר אונים במקרה ואת רוצה את השירים על המחשב
אבל את יכולה למצוא את האלבום ברחבי הרשת אהמ
,אני מנועה מלהרחיב.

Velma Kelly

New member
גם לי יש שאלה../images/Emo9.gif

בשיר she's Madonna יש את הקטע שהוא אומר: W'ere having drinks with Kate and Stella Gwyneth's here, she's brought her fella ולפי השורה האחרונה ברור שזה על אנשים אמיתיים, אני מניחה שגווינת' זה גווינת' פאלטרו וה-fella זה בעלה (כריס משהו? אני תמיד שוכחת את זה..) סולן קולדפליי.. השאלה היא לגבי קייט וסטלה: איזה?
כשאומרים לי סטלה בהקשר של חוץ לארץ (ולא בהקשר לאסקימו לימון) השם היחידי שעולי לי הוא סטלה מקרטני, אבל אני בספק על זה.. וקייט עולה לי ישר לראש קייט מוס.. אבל אני לא יודעת על מי רובי מדבר! למישהו מכם יש מושג?

a Warming Sign

New member
את כנראה צודקת../images/Emo3.gif

מדובר ככל הנראה על קייט מוס וסטלה מקרטני,גם הבנתי שיש ביניהן איזשהו קשר אז זה בטח נכון. כריס מרטין!

Velma Kelly

New member
נכון../images/Emo70.gif סורי../images/Emo9.gif

אה! כיף להיות צודקת לפעמים
תאמת שזה מצחיק אותי שהוא שר שהוא רוצה להיות עם מדונה ולהיפגש עם קייט מוס, ולא ההפך
ו..סטלה לא מתה?

a Warming Sign

New member
אין לזה פירוש מדוייק,

זה איך שאת רוצה לראות את זה. הנה מה שרובי אמר: "Rudebox is loads of different things, sometimes it could be a vibe delivered in a spaceship direct to the studio, sometimes it's a really nasty girl dancing scantily clad, or sometimes it's a giant Soundsystem… Sometimes it’s actually just a box that tells you to piss off too."

למעלה