שאלה

Bradshaw

New member
שאלה

יש לי פרופיל 64 אך ורק מבעיות ראיה [מה לעשות ככה נולדתי],וזה ממש מתסכל אותי שבגלל זה אני לא יהיה קרבי,ולפי מה שהבנתי [תקנו אותי אם אני טועה]אי אפשר להעלות או להוריד פרופיל אחרי הצו ראשון. בעוד כמה חודשים אני עושה ניתוח לייזר כדי להיפטר מהמיקרוסקופים, אין מצב שבמקרה כזה אני יוכל לערער על הפרופיל? נ.ב. קיבלתי כבר צו גיוס ומנילה אם זה משנה משהו... תודה מראש

סעמעמק

New member
קודם כל

אפשר לשנות פרופיל. בדרך כלל יותר קל להוריד פרופיל מלהעלות פרופיל, בגלל שבשביל להעלות אתה צריך להוכיח שבעיה כלשהי נעלמה. במקרה שלך הניתוח הוא סיבה מצויינת להעלאת הפרופיל, אם הוא יצליח ויקטין או יעלים את המספר שלך במשקפיים והצילינדרים. אם התאריך גיוס שלך הוא לעוד הרבה זמן ובנתיים תספיק לעשות את הניתוח, אין סיבה שלא יעלו לך את הפרופיל ואפילו ישאר לך זמן לנסות להתמיין לכל מני יחידות... יכול להיות שצריך ליידע את הצבא שאתה עומד לעשות את הניתוח הזה... בקשר לזה אני לא יודע.

Bradshaw

New member
..

את הניתוח אני יכול לעשות בסביבות מאי – יוני בגלל הגיל, והטירונות של הקרביים מתחילה ביולי, עד אז אפשר לערער על הפרופיל? וכבלל עד אז הם כבר לא יסגרו את המיונים לקרבים

סעמעמק

New member
אז יש לך בעיה

אתה יכול לשלוח בקשה ללשכת הגיוס שידחו לך את הגיוס לנובמבר... יש לך סיבה מאוד הגיונית.

למעלה