שאלה

MicRawMan

New member
שאלה

אני מתגייס למודיעין בדצמבר עכשיו יש לי שאלה... אם למשל אני מחליט שלא בא לי יותר מודיעין ואני רוצה לצאת... חח אני יודע שזה נשמע הזוי אבל לא משנה פתאום אני מחליט שאני רוצה להיות לוחם ונגיד להתנדב לצנחנים אנאערף... (יש לי פרופיל 97) האם זה אפשרי או היפותטי לחלוטין?

B l u e H a w k

New member
אם זה אפשרי?

כן הכול אפשרי,יש לי חבר שאחרי שנה בצבא הלך לגיבוש שייטת והיום הוא שוחה בחוף עתלית ומגרד עצות מהמורנה של הצוות שלו. אני אישית ממליץ לך פשוט לעשות בלאגן ביום גיוס ולהתעקש על צנחנים,אם תגיע לטירונות מודיעין אפשר לומר שדיי אכלת אותה,יהיה לך קשה לצאת משם.

וואי שאלה טובה...

גם אני מעוניין לדעת... מישהו מבין בזה? אני משער שאחרי שאתה במודיעין אתה כבר חשוף למידע מודיעיני וכאלה אז אתה לא יכול לצאת באמצע... אבל זה רק השערה... אה עוד שאלה בהקשר הזה... מישהו אמר לי שאחרי שאני נגיד מסיים שירות חובה במודיעין אז יש כמה שנים שאני לא יכול לצאת לחו"ל או למדינות מסויימות? זה נכון או לא?

א י ןש ם

New member
בטח שאפשר!!!

אם אתה ממש לא מעוניין בתפקיד אתה פשוט מאוד מגיש בקשה, ויש סיכוי גדול שיתחשבו בה... (וזה ממש לא משנה כל הקטע הזה של המידע המסווג וכל זה...). בן דוד שלי (עם פרופיל 97) התחיל את המסלול של מודיעין אלקטרוני, אחרי חודשיים וחצי ככה הוא הבין שהוןא ממש לא רוצה להעביר את השירות שלו בתפקיד הזה וביקש העברה ועכשיו הוא משרת בגדוד חרוב... (ואם התזמון שלו היה קצת יותר טוב הוא יכל להגיע גם לצנחנים, וכל השאר...). והוא ממש לא היחיד...!

MicRawMan

New member
מהה רציני?? תודה רבה!

וואיי מענייןן אם אתה יכול להביא לי דרך ליצור איתו קשר אני אשמח :)

nadavchu

New member
בטח שאפשר

אני בצנחנים ויש לי חבר בפלוגה שאחרי 7 חודשים במודיעין הגיש טופס 55 והיום.. טוב אתה רואה

Amazing18

New member
טלפון אמרת?

תה רושם?
אגב, איזה מחזור?

למעלה