שאלה

MeWithoutU

New member
שאלה

שלום לכולם!... נכון שלמי שיש רישיון יכול להסיע באוטו רק 2 אנשים... אבל עם המלווה נמצא גם הוא באוטו אז אפשר אוטו מלא? אני שואלת כי תמיד ידעתי שזה ככה... אבל חברה שלי אמרה לי שהיא שאלה שוטר תנועה והוא אמר לה שאסור לה בשום פנים באופן אוטו מלא...עם מלווה ובלי מלווה... משהו השתנה בחוקים?או שהשוטר חי בסרט? תודה לעונים(= לילה מקסים

ChilD SouL

New member
אהמ...

כשאת אומרת מלווה את מתכוונת לתקופת הליווי או לבנאדם שיכול להיות מלווה בפועל
כי אם היא בתקופת ליווי ועם מלווה - אז היא יכולה להיות עם רכב מלא. אם היא לא בתקופת ליווי ונמצאת ברכב עם בנאדם שיכול להיות מלווה - אז היא לא יכולה לנסוע עם רכב מלא.

MeWithoutU

New member
אוקיי...בוא נראה עם הבנתי נכון...

ב 3 חודשים של מלווה...אם היא עם מלווה (נגיד אבא) היא יכולה אוטו מלא... אבל אחרי 3 חודשים כשניגמר המלווה...אם היא נוסעת עם אבא שלה שבמקרה הזה הוא המלווה אז אסור לה אוטו מלא??? אז מה הקטע??? רק 3 חודשים אפשר לנסוע עם מלווה ואוטו מלא... ואחרי 3 חודשים גם עם יש מלווה אסור אוטו מלא???

Superdror

New member
לארה במשבר.

לא יודע מה קרה לה, ביומיים האחרונים היא מזייפת

Superdror

New member
לארה..... לארה.....

מה יהיה איתך ? "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה" ובצורה ברורה יותר - גם כאשר חלפה חובת המלווה, אם יושב לצד הנהג מלווה - הוא יכול להסיע רכב מלא,עד 8 נוסעים מלבדו, בתנאי שכולם חגורים כחוק.

ChilD SouL

New member
כן, ברח לי חלק מהחוק ../images/Emo6.gif

סליחה שהטעתי. אני מרשה לך למחוק את הודעתי.
[באמת עובר עליי משהו - הדלקתי TV במטרה לראות אמא מחליפה ולא הבנתי למה אין - עד שקלטתי שהיום בכלל יום שלישי ולא רביעי
]

MeWithoutU

New member
../images/Emo13.gifאוי...תודהההההההה

כבר ניבהלתי לרגע...חשבתי שאני עוברת על החוק...חחח כי נגמר לי כבר המלווה...אז לפעמים אני נוסעת עם אבא שלי (שהוא המלווה שלי) ועם עוד אנשים... טוב אז מה הקטע של השוטר הזה שהבהיל את חברה שלי??? עלאק אסור אוטו מלא עם מלווה...מה שלא טוב איתו! תודה רבההה

למעלה