שאלה?

שאלה?

אני נמצאת במערכת בת חדשיים הבין זוג מעריף אהבה אין סופית אהבה מטורפת. הוא לא עובד חיי על קיצבה בת 3000 ש'ח בחודש הראשון הוציא כספים על בילויים מיסעדות בלי סוף . הכסף נגמר לא היה לי נעים התחלתי אני להזמין פה ושם.דרך אגב עזב את אישתו שהיא גרושתו למעני [גרושים שחזרו לניסיון שלא הצליח]יש לו דירה שהוא משכיר ועוד חודש מתפנה אני הבהרתי לו שאני לא מוכנה לגור עם גבר בשלב זה .ובנתיים הוא ישן אצלי אוכל אצלי אני מכבסת לו מגהצת לו עד שתיתפנה דירתו . הוא לא מישתתף בהוצאות בבית שלי למעת פה ושם דברים מאוד מאוד קטנים. ואחזור לעיניין הכספי בזמן שניגמר לו הכסף עד לקבלת הקיצבה הבאה אני מוצאת את עצמי מזמינה אותנו לבילויים פה ושם .אתמול הזמין אותי לקפה [הוא שילם] היה לו סכום כולשהו שאמר שזה מיועד לתיקון האוטו. והדבר שהפיל אותי היה שהוא אמר לי לארגן כסף לבילוי ביום חמישי הקרוב [אני גם לא משופעת בכסף יש לי משכנתא.ילדה קטנה אחזקת בית ] השאלה מה לעשות לדבר איתו על זה ?איך בלי לפגוע? אני מציינת שכשיש לו הוא מוציא הכל [אגב מחפש עבודה קשה לו]

תארגני כסף ליום חמישי הקרוב...

YYY זה נשמע משו משו. כשאין לי, לא מבקש מאף אחד. ככה זה.

משו משו אומר ש...

כשכסף מתחיל להוות בעיה אז כנראה שיש בעיה. חוץ מזה מעולם לא תארתי עצמי אומר משפט " תארגני כסף לבילוי"... מצד שני, מעולם לא התקיימתי על 3000 ש"ח. אז אולי אין לי זכות.

ממליצה לך...

לבחון את האיש על אופיו ותכונותיו האם הוא עונה לדרישותייך? האם טוב לך איתו? כסף בא והולך ובחיים יש ירידות ומעלות אז אולי נכון היום את נושאת את הנטל אך מחר יכול האדם לעבוד ולפצות חישבי עמוק יותר עתידי לא מה כאן ועכשיו אפשר לבלות בבית ולהנות מארוחה ביתית עד שהדברים ישתפרו אם הוא גבר טוב אוהב מפרגן ויש בו תכונות טובות עבורך אל תאבדי אותו

פברואר68

New member
אם הוא אכן תפרן .....

לא הייתי מאמצת אותו לדקה כי מאמינה שגבר אדם בוגר ואחראי דואג לעבוד לפרנסתו ואם הוא לא כזה אין לו מה לחפש איתי ומה איתך?

יפה מאוד אילנה תשובה לא צפויה

ואפרופו בהמשך ( המשך הגירסא של אילנה ) אני ממליצה על שיחת בגובה העיניים אמיתית וכנה. תכ'לס מה שאת חושבת ומרגישה לדבר איתו ולא כאן.

למה לא כאן המקום נועד להעיר ולהאיר.

קיבלה כלים ותמשיך לנהל את קשריה טוב עשתה ששיתפה ונהיה עבורה גם בהמשך

אממממ אולי

זה במקרה והיא נפלה על אנשים הגונים אכפתיים ובעלי ראש טוב, העשויים לתת לה עצה טובה ומה אם לא ? ואלו שמראים לה את הצד השלילי של המטבע? לכן הכי טוב לדעתי לפתח הידברות חיובית בין בני זוג , חברים ,משפחה ,עבודה . לדבר בנועם בעדינות עם הרבה כבוד לזולת ואני מאמינה שלאט לאט השינוי חל. בעקרון כל בן זוג או לחילופין בת זוג שנמצא ישנו בהם משהו שלא נאהב ונרצה לשנות זה לא חכמה לברוח, צריך להתמודד כמובן במידה והוא אכן שווה את המאמץ מצידנו.

בלי כל קשר להדיינות עם בן זוגה...

מה רע לשמוע דעות מכאן - מאחרים זה נותן לנו פרופורציות לראיה ושיפוטיות שלנו שבדרך כלל רחוקה מתחושות הבטן שלנו והאחרים מבהירים לנו בדרך כלל את הנכון עבורנו גם האנשים "הלא הוגנים" הם גם מראה לשיקולים לתשומת ליבך

מה כבר אפשר

לאמר על משפט כמו תארגני כסף לבילוי
ענית לו תארגן כסף למילוי הפריזר?! אגב, ממש יפה לו שהזמין אותך אתמול לקפה.

d a n i e l s 5

New member
מה שהכי מפריע לי ...

ולו רג בגלל שאת אמא לילדה..... ובכלל מפריע לי אצל אנשים שהם הורים..... ה"מה קודם למה" ..ולהבהיר האם בכלל זה נכון ......קודם מכבסים לו, מגהצים לו , מכניסים אותו הביתה לחיי ולחיי הילדה , ואחר כך חושבים האם הוא בכלל מתאים לי ? או קודם חושבים .....האם הוא מתאים לי ...ואז מכניסים אותו לחייך ולחיי ביתך? עכשיו תחשבי על התשובה לבד. סורי , כזאת אני .

אמר לי פעם בחור בדייט

בשעה שאנחנו מתכננים את העתיד , המציאות כבר נעשת ציטוט מג'ון לנון באנגלית זה נשמע יותר טוב. לפעמים את מציירת לך את עתידך, את בן זוגך ופתאום הדברים קורים וכן קורים אחרת לגמרי ממה שחשבת ותכננת. אז במקום להתחיל לחשוב מה היינו אמורים לעשות לפני בואי נתמודד מול המציאות עצמה. ונפתור את הבעיה בלי לחפש אשמים . בהצלחה איילת

ובכן גובאני ...

היות וראיתי את הסגנון שלך בהודעות אחרות אני מעדיפה שלא להגיב לך . למרות שיש לי מה לומר בעניין. אתה עונה לאחת אבל כמה עשרות עיניים רואות אותך ומתרשמות מימך קח זאת לתשומת ליבך.

d a n i e l s 5

New member
ג'ון לנון שימש לי

כגורו....... לפני שהיו לי ילדים :) אחרי התנאים השתנו וגם המנטרות ....... הכל בהתאם למצב הקיים .

החכמה לדעתי לקחת מכל אחד את הטוב

ולא להצמד לאחד . בכל אופן לא מטבעי לאמץ לי גורו. אגב הערה זו לא מתייחסת לבן זוג
ששם אני כן רוצה ומחפשת להצמד ל א ח ד.

למעלה