שאלה

The Game

New member
שאלה

מה הקטע הזה עם הפיצול של הליגה אחרי רסלמניה? מה יקרה?

t-man

New member
תשובה

הפיצול של הליגה יתרחש כנראה אחרי רסלמניה 18 ,ההכנות כבר החלו למצב הזה ואתה רואה את התוצאה ב"הוס שואו"(אירועים שלא משודרים בטלוויזיה) לפי השמועות הרוק יקבל חצי ליגה אחד וסטיב אוסטין יקבל את החצי השני. עכשיו יש אי-ודאות מסויימת לגבי מי הולך לאיזו ליגה?מה יקרה אם ה-NWO? האם הפיצול יצליח רק הזמן יגיד? אבל מתוכנן שלכל חצי ליגה יהיו 12 אירועים ,אבל חמישה מתוכם יהיו משותפים לשתי הליגות(כלומר:רסלמניה,סאמרסלאם,סידרת ההישרדות,מלך הזירה,רואיל ראמבל יהיו משותפים לשתי הליגות)והשאר יהיו בלעדיים לאותה ליגה כל העניין מסובך מאוד ואפילו נראה לי שוינס מקמהון לא יודע בדיוק מה שהוא עושה...

The Game

New member
תודה רבה ו...

אם השמועות יהיו נכונות ורוק ואוסטין יקבלו שני חצאים, זאת אומרת שחוץ מ 5 האירועים שהזכרת שיהיו משותפים, רוק ואוסטין לא יהיו באותה ליגה? כי אם כן, זה יהיה חסרון לדבליו דבליו אף שלא יהיה את היריבות בין רוק לאוסטין. ד"א: יש לך אתר שמסקר את ההאוס שואוז? תודה.

t-man

New member
נכון מאוד...

המצב מאוד מבלבל כך שלא יודעים שום דבר במאה אחוז אבל זה התיכנון עד עכשיו אם זה מה שיקרה בפועל נחיה ונראה הנה אתר שמסקר את ההוס שואוז

The Game

New member
תודה...

בוא רק נקווה שזה לא יהרוס איזה משהו בדבליו דבליו אף. תודה רבה על האתר. ובהזדמנות זאת אני רוצה לשבח אותך על העבודה הנפלאה שלך בפורום, שגם גרם לכך שנהפכת למנהל. תודה על ההשקעה!

dead man inc

New member
אני לא מאמין שזה יקרה...

אני חושב שזה סתם עוד איזה שמועה מטומטמת .....

למעלה