אני מנסה להשיג בטריות לברומטר שלי , אחרי חיפושים רחבים עדיין אין. הברומטר הוא מסוג pro - track והבטריות המיועדות הן בטריות עגולות ושטוחות כמו של שעון רק גדולות יותר מסוג cr 2330 תודה מראש.
לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ, אבל אפשר להשיג אותם באינטרנט כמעט בכל חנות צניחה, כמו Para Gear הם עולות 3$ בסך הכל אם קנית את הפרו טראק שלך חדש הוא אמור להגיע עם 4 בטריות בנוסף לאלה שכבר יש במכשיר.
אני לא יודע מאיפה את אבל בהרצליה יש חנות ששמה קול-בו קשר והם מוכרים בטריות מהסוג הזה הכתובת של החנות היא בן גוריון 107, הרצליה והטלפון שלהם הוא 09-9553111 לפי מה שהבנתי זה לא בטריות מיוחדות או משו ככה שלא חייבים לקנות אותם מחנויות צניחה blue ones
אני יודע שבפרדייב מוכרים בטריות לפרו דייטר, יכול להיות שיש להם גם בטריות לפרו טרק. בכל מקרה תמיד אפשר להזמין מאחד האתרים האמריקאים - תמיד זה מגיע, ואם יש לך מישהו שחוזר לארץ משם, אפשר לשלוח אותן אליו והוא יביא את הבטריות איתו...
אחלה 3-Way עשינו לפני שנה אני אתה וסטיורט! 3 צניחות שאני לא אשכח!!! מאז יצא לי לצנוח רק באילת.... אז אם יוצא לך לקפוץ דרומה שלח איזו הודעה ונארגן משהו Blue Skies Always Dan Mordechay A-37509