שאלה

shlomi666

New member
שאלה

למה אני מקבל הרגשה שחלקכם ממש שונא יהודים \ יהדות? אני לא מנסה לעורר פרובוקציה או משהו כזה. באמת. רק שמלקרוא חלק מן ההודעות שלכם עולה ריח של שנאה \ בוז לכל מה שקשור למילה יהדות. או למונחים הקשורים בה. יכול להיות שאני טועה אבל זו הרגשה שקיבלתי כמישהו שלא מכיר אתכם אישית. למרות שנראה לי שהיהדות די טבועה בכם (מי לא התחפש היום???
) אז למי שיש תשובה - אני אשמח. חג פורים שמח

פלסטיק

New member
אנחנו לא שונאים כלום

אנחנו אוהבים יהדות יש לנו בעיה עם כפיה של חרדיות שהיא דת שמזכירה בכמה מסממניה החיצוניים יהדות אבל ממש אין לה קשר אליה.

אין לנו שנאה ליהודים

יש לנו סלידה מהרעיון הנוכחי של "דת". כל דבר שמשעבד את האדם, שולל ממנו את החופש שלו, כופה עליו דעות, אידיאולוגיות, רעיונות ומעשים, ו\או מספק לו תרוצים לעשות דברים לפי ראות עיניו, הוא דבר שאנו, כאנשים הומאנים, לא יכולים לקבל באהדה.

מונופול לא מוצדק

אחת הבעיות הגדולות היא העובדה שהחרדים לקחו לעצמם את המונופול על היהדות, ומתיימרים "לייצג" את התגלמות האמת שבה, מעין סוג של ממלאי מקומו ונציגי האל עלי אדמות. אח"כ הם מנסים להציג את הצד שמעז לבקר אותם ואת דרך ההתנהלותם כמי שמתקיף את היהדות, והוא אנטי דתי. אנחנו בשינוי יהודים לא פחות מהם, ואנחנו לא שונאים את היהדות, אלא את האנשים שמשתמשים בה למטרות לא ראויות. אדיר בנימיני מ"מ יו"ר צעירי שינוי

למעלה