שאלה....

שאלה....

קודם כל קיבלתי קומיקס מגניב מניורק קיבלתי את MYTHOS Hulk 1 (שיש לי כבר) ועוד איזה אחת של hulk וגם קיבלת את spiderman the rules of the game (מישהו מכיר?) וגם את kingpin 1 עכשיו יש לי שאלה לגבי הקומיקס הזה יש את זה בארץ כבר כאילו את 2 ואלא? עכשיו יש לי עוד שאלה קיבלתי גם את זאת spider-man doctor octopus עכשיו זה מיני סידרה יש לי את 4 ויש עד 5 עכעשיו מישהו יודע עם יש את זה בארץ באחת מהחנויות ? (אני צריכה את 1,2,3,5)

galpl

New member
למה שלא תצלצךי?

חמוסית יקרה- אין פשוט מזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=272&catId=2594. החוברות במרחק צלצול ממך :)

KINGPIN מהזכרון הרחוק שלי...

זכור לי כותר בשם הנ"ל לפני כשנתיים או אפילו שלוש. אם אינני טועה הסיפור עסק בגדול בעברו של פיסק ובדרכו לראשות משפ' הפשע. הכריכה של חוברת 1 היא כחלחלה שכזו ומאוייר בה קלוז אפ על הפנים שלו. לא? אם כן, זכור לי שיצאו לכותר 3 או 4 חוברות לפני שהיא בוטלה/הסתיימה. ראיתי אותן לא פעם ולא פעמיים בארגזי המוזלים של החנויות בכנסים. כמו כן, נדמה לי שהיו אספנים שהציעו אותה למכירה (חפשי בלוחות המתאימים פה או בקומיקאזה). בהצלחה, עופר.

מדובר בקומיקס מ- 2003-2004...

סדרת ה- Kingpin, מאת הכותב ברוס ג'ונב והצייר שון פילפבס רצה על שבעה גיליונות לפני שבמארוול הוחלט לבטלה, מאוגוסט 2003 עד פברואר 2004. ניתן לקרוא ביקורת בעברית על הגיליון הראשון כאן. היו שתי מיני סדרות של ספיידר-מן ודוקטור אוקטופוס אשר יצאו באותה תקופה בסמיכות לצאת סרט ספיידר-מן השני, שתיהן בנות חמישה גיליונות. המיני סדרה הראשונה, Spider-Man/Doctor Octopus: Out Of Reach, נכתבה על ידי קולין מטשל, עם אומנות מאת קרון גרנט, ויצאה מינואר עד מרץ 2004. ניתן לקרוא ביקורת בעברית על הגיליון הראשון פה. המיני סדרה השניה הייתה Doctor Octopus: Negative Exposure, מאת הכותב בריאן קיי ווהאן, יוצר וכותב סדרת ה- Runaways של מארוול העוזב בקרוב, סדרת Y: The Last Man של ליין ורטיגו מ- DC, ו- Ex Machina מווילדסטורם, והציירים סטאז' ג'ונסון ודני מיקי, שרצה מדצמבר 2003 עד אפריל 2004. מומלץ ליצור קשר עם החנויות, ואם לא ניתן להשיג את החוברות הללו דרכם, ניתן לחפש באינטרנט. בהצלחה.

למעלה