שאלה

r a m i k o

New member
שאלה

קיבלתי היום מכתב מהצבא אבל לא מהבקום אלא מאמיר רוגבסקי אלוף משנה שהוא הודיע לי שאני בחטיבה 900 כמו שביקשתי חטיבה 900 כוללת עוקץ? ואם כן..אני אשמח לקבל קצת אינפורמציה על התאני קבלה..והאם הם נעשים אחרי היום גיוס(21 בנובמבר) בכל מצב כל אינפורמציה יכולה לעזור לי לדעת יותר.. תודה

sasa21

New member
אם הבנתי נכון קיבלת איגרת של

חטיבת כפיר ואתה רוצה להגיע לעוקץ, אז ככה: במהלך הטירונות (אין לי מושג מתי) תהיה לך אפשרות לעשות גיבוש לעוקץ שבמסגרתו יבדקו הרבה דברים, ביניהם איך אתה מתקשר עם כלב (יתנו לך כל מיני משימות שאותן תצטרך לגרום לכלב לבצע)

r a m i k o

New member
איך ?

איך הגעת למסקנה שזה כפיר..? באיגרת רשום : הננו שמחים להודיעך כי הנך מיועד לשיבוץ בחטיבה 900 בלה בלה בלה הבפינה השמאלית העליונה של האיגרת רשום צבא הגנה לישראל מיטב. מישהו אולי יודע קצת יותר??

RBD1

New member
בתור חייל בחטיבת כפיר הגיבוש

נעשה במהלך הטרום לפני זה ישאלו כל אחד מי מעוניין לצאת לגיבוש ומי לא מי שיהיה מעוניין יצטרך לעבור בר אור,מי שלא יעבור את הבר אור ינופה מיד אחר כך אחרי כמה ימים יש את הגיבוש ואז אתה לא תדע אם עברת או לא עד שכולם יחולקו לגדודים ובחלוקה של הגדודים הרס"ר מקריא שם שם לאיזה גדוד ויש חלוקה בין המחלקות ללביא יש את לוט"ר ולחרוב את עוקץ לנחשון את תומכי לחימה ולשמשון את מחלקת חובשים(שיצאו בהקצאה ראשונה) במהלך ההקראה הרס"ר לא אומר לך לאן אתה הולך אחרי שהוא מקריא את כל הגדוד(שמשון נגיד) אז לוקחים אותך לאזור של שמשון

RBD1

New member
אממממ לעשות את המקסימום

בשכיבות שמיכה ובבטן הבטן זה לא 90 מעלות זה מישהו תופס לך את הרגל אז זה קצת יותר מ90 מעלות וזה קצת יותר קשה והידיים אתה צריך להגיע למצב שאתה יורד 75 עד הסוף(שמים לך אגרוף עם האגודל כלפי מעלה ואתה צריך לגעת באגודל כל נגיעה זה 1) אם תעשה 86 בטן ו75 ידיים זה כבר 30 נקודות ואז ריצה של 2000 כאשר 100 זה 6 ו48 באזור ה9:00 דקות זה עוד 35 או 40 נקודות צריך לבדוק אתה ס"כ צריך לעבור את ה70 אם אני לא טועה

ההגעה ל"עוקץ" נעישת דרך חטיבה 900.

הגיבוש נערך שבועות ספורים לאחר הגיוס. אה. ואם אמיר רוגובסקי(ראש מנהל גיוס) אי פעם ראה את המכתב הזה - אני טנקיסת בשייט"ת הגמל המעופף.

Amit Remmus

New member
מפקד מיטב*

אין דבר כזה מנהל גיוס יותר. אמירו אהובי.

למעלה