שאלה:

Marty McFly

New member
שאלה:

מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מכונית דלוריאן (DMC) שנת 81-83? וכמה בערך היא יכולה לעלות? ואם אפשר בכלל להשיג אחת בארץ? תודה רבה, דניאל!

אילן די

New member
בבקשה

למרות שאין לי מושג למה מישהו ירצה לקנות את המכונית הזו, הנה דף ובו רשימה של אנשים שמוכרים את הדילוריאן שלהם כולל מחירים וטלפונים (בארה"ב). בארץ... קשה לי מאד להאמין שתוכל להשיג אחת. אגב - מכונת הזמן ניתנת לקניה בנפרד . אילן

גרמי

New member
אז למה אתה מחכה?

13K דולר וזה יכול להיות שלך
ואיך זה שיש כל כך הרבה למכירה? כמה מהם יוצרו בכלל?

pomelit

New member
מספיק לקרוא את השם שלו

כדי להבין למה דלוריאן זה מה שעושה לו את זה...
ואולי גם לראות את הסרט (הראשון)

Turbomini

New member
בארץ לא, אבל...

ראיתי כזאת למכירה בהולנד, במצב מצויין ובמחיר מצחיק של משהו כמו 3,000 דולר. האוטו פשוט מזעזע במציאות, וכמה שהוא נראה נחמד על מסך הטלוויזיה, ו"נחשב" למשהו מיוחד - ממש ממש לא הייתי רוצה לנסוע בכזה, יותר מזה - לא הייתי רוצה להראות בתוך הזועה הזאת. כמובן שעל טעם וריח אין מה להתווכח וכולי וכולי...

אילן די

New member
זה רכב אספנות

ראיתי דווקא אחד כזה נוסע על הכביש אבל פרט לו, שים לב שרוב הרכבים בדף הם עם קילומטרז´ נמוך מאד ומיועדים לאספנים. הסדרה היא מוגבלת. אני לא בטוח כמה מכוניות דילוריאן באמת ייצר אבל הרכב משתמש ב"טכנולוגיות" של ג´י אם. דילוריאן עצמו פרש מג´י אם והקים את החברה כדי שיוכל לייצר את הרכב.

be_roo

New member
יש אחת

באולפני יוניברסל בלוס אנג´לס. SORRY, הייתי חייבת

דלוריאן

דווקא יש אחת בארץ, מושבתת עד כמה שאני יודע, שייכת למישהו במועדון החמש ומחכה לשיפוץ.

למעלה