שאלה

שאלה

אנחנו זוג צעיר עם תינוקות שמחפשים כבר זמן רב בית לקנייה. אחרי המון המון בתים שראינו פתאום מצאנו בית ששנינו ידענו שיתאים לנו. פשוט נדלקנו עליו. אמרנו לבן של בעלי הבית שהתרשמנו לחיוב ובכל זאת נקח את הזמן לחשוב עד הסוף , לברר קצת על השכונה וכו'... הבית נראה ממש מציאה למחיר שמבקשים וזה היה קצת מוזר אבל חשבנו שמאחר שכבר עברו בית וכבר מנסים למכור אותו כבר שנה הם רוצים כבר "להיפטר" ממנו. דיברנו עם השכן וגילינו שבעל הבית התאבד במחסן שנמצא בתוך הבית. אני מאוד הזדעזעתי וירדתי מכל העניין כי זה נראה לי סיפור אימה קלאסי (זוג צעיר קונה בית , איזור קצת מבודד...). שמעתי שלפני שהתאבד איבד את עבודתו ולכן נראה לי שיש שםאנרגיות שליליות. אני חייבת לציין שאין לי מושג במיסטיקה ובאנרגיות. לא מהמאמינים הגדולים אבל גם לא מפקפקת - פשוט אין לי ידע בנושא. כמה שאלות: 1. מה דעתכם? 2. האם אפשר לטהר בית כזה? (אני יודעת שיש כל מיני טקסים) 3. איך מתגברים פסיכולוגית על כזה דבר?

IBP1

New member
תשובות.

1) טיהור כרגיל לא סיפור גדול . קצת עבודה מאגית ובלשית והמקום מטוהר. 2) כן אפשר לטהר .לא סיפור גדול. 3) אני מיסטיקן ,לא פסיכולוג.

שאלה לא קלה

אבל התשובה קלה מאוד לטהר זה ממש קל וגם אם לא התאבדו לפני כן בבית זה רצויר לטהר מיותר לחשוש מכל דבר שהיה מפחיד פעם, בבתי קפה מרובים היה פיגוע, באוטובוסים רבים היו פיגועים, בבתי אבלים עדיין מתגוררים לא אחת בני משפחה.... האסונות וקשיי החיים נמצאים בכל פינה ואין הם משפיעים לרעה עלינו. לגבי התגברות פסיכולוגית.... אולי איציק יפגין יותר סבלנות ממני...

מסכימה עם איציק

ובעניין ההתגברות הפסיכו'- אני הייתי קוראת שוב את החתימה שלך.

תודה לכם

על התשובות. החלטנו לא לקנות את הבית אבל היה נחמד להעשיר קצת את הידע (דיפדפתי קצת בפורום שלכם...)

../images/Emo57.gifאני הייתי מאוד נמנע

..מלגור בבית הזה. בגלל שאני אדם מאמין, אומרים שארורה האדמה אשר אדם התאבד / מת בה ולבוא עם ילדה קטנה שזה עתה נולדה ועוד באזור מבודד, ולבית שקרה בו אירוע טרגי כזה, זה לא הכי טוב. אפילו אם יש טיהור.

למעלה