שאלה

גיא5555

New member
שאלה

שלום לכול אני בן 31 ויש לי חברה כשנתיים. יחסי המין בניינו מעולים ופתוחים.אני בהחלט גבר מסופק מינית. הבעיה שלי שלאחרונה אני שם לב שאני יותר מסתכל על נשים אחרות ובא לי להכנס לתחום האסור של הפלרטוט ומפה... אולי זה פשוט ייצר הכיבוש המולד(ככה שמעתי, בסוף כולם בוגדים וכו'...) הייתן רוצות שהגבר שלכן יספר לכן על מה שעובר עליו? בתודה וערכה

ייצר הכיבוש המולד....

אכן.. הוא קיים בכל גבר... כך לפחות טוענות כל הנשים (וכל הגברים)..חח תראה האמת שזו שאלה טובה.. לא יודעת איך הייתי מגיבה אם חבר שלי היה אומר לי שהוא יותר ויותר מסתכל על בנות אחרות... או משהו בסנגנון.. אני מתחילה לחשוב שפשוט הייתי מאוד נעלבת- חושבת שאני לא מספיקה בשבילו.. הייתי מעריכה את הכנות שלו.. לא יודעת איך הייתי מתמודדת איתה.. הייתי רוצה לתת תשובה יותר טובה.. אבל אין לי כרגע.. (אולי אחרי שאני אחשוב על זה קצת...
)

אני חושבת

שכשאוהבים לא צריך להיות בכלל צורך להסתכל על אחרות. כנראה שאתה לא אוהב אותה, ואין לך מה לחפש איתה,כי זה דבר פוגע, תחשוב שהיא היתה עושה לך דבר כזה...מה הית מרגיש? תמצא לך בחורה אחרת שלא תסתכל על אחרות כשאתה איתה. בהצלחה .

חבל, ראית יותר מדי סרטים.

אולי זה גילך הצעיר ואולי זה האופי שלך אבל יש לך תפיסה מעוותת על מערכות יחסים. תאווה מינית ואינטימיות מינית הם שני דברים שונים ואין אדם שהופך לעיוור או מכבה את הלבידו ברגע שהוא עוזב את אהובתו לכמה דקות, דברים כאלה לא קיימים. מה שאת תיארת טוב לחלק מאוד קטן של מערכת היחסים, בהתחלה המאוד מוקדמת שלה, ולפעמים גם זה לא. אם אתה פועל על פי התאוות שלך זה כבר סיפור אחר. אתה מזלזל באדם שאיתך, בוגד באמונו ומחריב את מערכת היחסים. אפילו זה לא תמיד נכון, יש אנשים שמכרזים על "מערכת יחסים פתוחה" שבה המין לכאורה לא קשור לאינטמיות. אני כרגע במערכת יחסים וברור לי שבת זוגי לא נמשכת אך ורק אליי בכל העולם. האם הייתי מעדיף שאני יהיה הגבר היחידי בעולם מבחינתה? בטח. האם אני מצפה שזה יקרה אי פעם? לא. אני אומנם לא אשמח לקבל דיווח כל פעם שהיא מתהלבת ממישהו שהיא רואה ברחוב, אבל כל עוד אני היחידי שבאמת איתה אני לא הכריח אותה לעצום עיניים שהיא יוצאת.

שירי102

New member
ייצר הכיבוש הגברי...

אתחיל דווקא מהסוף. שאלת אם רצוי כי תדבר עם בת הזוג שלך על מה שעובר עליך, אני אומרת כן . אבל, אתה מתחיל מהגישה של היצר כיבוש גברי והערה, אמנם בסוגריים, שבסוף כולם בוגדים. אני חייבת לציין שזה מאוד מפריע לי בלשון המעטה. סקרנות והמשכות לגברים (או נשים במקרה שלך), אחרים קיימים וזה בסדר. השאלה מה עושים עם זה. מערכת יחסים לא בנויה רק על משיכה מינית. למרות שזה בסיס ומרכיב חשוב מאוד ביחסים. אולם כדי להמשיך במערכת יחסים צריך קצת יותר חהקצת יותר הזה, זה מה שצריך לענות על השאלה שלך.

תשובה של גבר

מה המצב? תראה ברור שכולנו מסתכלים לצדדים וזה לא קשור לאם אתה אוהב אותה או לא זה יצר שבנו וזה התאבון שלנו וזה בסדר גמור עכשיו בקשר ללספר לה נראה לך!!!!!!!!! השתגעת לגמרי במה זה יעזור לך? מה תקבל מהוידוי? הערכה על הכנות? תעשה לי טובה נראה לך שנשים רוצות כנות כזו? הם רוצות ליחוית בסרט שלהם ואל תקלקל אותו בלגרום לה לחשוב שהיא לא טובה בשבילך או שהיא לא מספקת אותך נשים זה לא גברים שהם יבינו את מה שאתה אומר הן ישר יחשבו מה לא טוב אצלהן ומשם אתה נידון לכלא שאתה תיבנה לעצמך וכמו שאתה לא רוצה לדעת שהיא מסתכלת על גברים אחרים ואתה חיי בסרט שאתה הכי הכי מכל הבחינות אז תן לה לחיות בסרט שלה ואתה תיחייה בסרט שלך וזה לא נחשב לכנות להגיד דברים כאלה למשל אם חברה שלך חושבת שיש לך זין קטן זה כנות שהיא תבוא ותגיד לך את זה? או שזה טיפשות גמורה כי אין להפיק מזה כלום אז תיהיה רגוע אחי תסתכל תהנה בחורות זה דבר יפה וסוכריה לעניים

ToryMaster

New member
O_O

אתה מודע לזה שלהתייחס ככה לנשים זה לא ממש מתאים בפורום שאמור לחגוג נשיות, נכון?

שגיתא

New member
גיא גיא גיא ../images/Emo152.gif ../images/Emo54.gif

זה לא נכון שכולם בוגדים בסוף אולי כן השאלה למה והאם זה פתיר, בד"כ כשלי זה קורה כשיצר הכיבוש מתחיל לפעפע
, מה שאני משתדלת לעשות זה ליצור את יעד כיבוש מחדש כלומר לא לשחק קשה להשגה לא אוהבת סגנון התנהגות כזה אלא תפלרטט עם החברה שלך
, תבקש ממנה אולי לרקוד לפניך או אפילו תרקוד עבורה, תבשל ארוחה טעימה
פשוט תחזר אחריה מחדש איכשהו אנשים שכחו מהרומנטיקה ואין יותר כיף מאדם יקר שמפנק אותך ,לא חושבת שצריך להסתיר את זה מחברתך יכול להיות שגם
היא מרגישה איזה דריכה במקום
, קנה לה פרחים
, היה לי חבר דתי שהיה מדקלם משיר השירים זה מאד נחמד למרות שאני ממש לא דתיה, שלמה המלך באמת ידע לחזר אחרי אישה
, תסדר לכם איזה ספא משותף
למה לא אתם צעירים ואני מניחה שבנתים אין לכם ילדים, אני יודעת שיש איזה סברה שגבר לא מעוניין לעשות דברים כאלה עם החברה, אבל תתפלא, כמה שלפעמים זה מה שצריך, אם לא חדלת לאהוב אותה, אני חושבת שהיא תשמח שאתה מנסה לפתור, בצורה משותפת מה גם שבתוך שיגרה נכנסים למין רוטינה, של מין נגיש, אפילו התנזרות של יומיים יכולה לשחק את זה בצורה פחות רומנטית או מתמשכת בכל מקרה
לפני שאני מחליטה על מעשה שעלול לפגוע באדם יקר לי אני מנסה לשים את עצמי במקומו, איך אתה היית מרגיש אם החברה שלך תבגוד בך, בגלל שעמום, למרות שאני אישה אני מעדיפה את האמת אבל לא בצורה בוטה, כי כמו שהבחור אמר ודי בצדק אם תעלה את הבעיה בלי נסיון מעודד שאתה לא מאשים כמו מנסה לפתור את העניין, אין ספק שהחברה שלך תכנס לסרטים מה לא בסדר בה, מקווה שעזרתי במעט בהצלחה שגיתא

שגיתא

New member
עוד דעה מנקודה גברית ../images/Emo69.gif ../images/Emo54.gif

היי גיא העלתי את מצבך בפני המדהים שלי והוא נתן תשובה אחרת לחלוטין
, הוא טוען שאתה צריך לשבת עם עצמך ולבדוק מה הבגידה הזאת אומרת אם היא באה למלא צורך של התנסות וכדומה, או שהיא באה למלא מאין צורך של להוכיח את גבריותך, אבל אתה צריך לזכור ולבדוק שתמיד תהיה עוד אישה יפה או מושכת, ואתה צריך לשקול
לבדוק האם שווה לך לאבד את מה שיש לך בידיים
, ולפי התשובה הזאת תפעל, וגם הוא לא חושב שצריך לספר, אבל אני עדיין מחזיקה בדעה שלי אבל טוב בכל זאת אני אישה
, זה פשוט עניין של בגרות ובשלות נפשית
, בהצלחה שגיתא

למעלה