שאלה.

שאלה.

אם הייתי בצו ראשון בסביבות פברואר-מרץ ועד עכשיו לא שלחו לי שום מיון,זה אומר משהו על הקב"א שלי? אולי היא לא מספיק טובה? [האמת שאני קצת ניחשתי במבחנים הפסיכוטכניים..אז יש מצב.
]
 

jingle

New member
קיבלת מנילה?

כי לפני שאת מקבלת זימונים ,את צריכה לדרג את העדיפויות שלך במנילה... הדרך היחידה לקבל מיונים לפני המנילה זה למודיעין ולמסלולים התנדבותיים (טייס וכו'). בשביל זה כן צריך נתונים גבוהים.
 
לא...

איזה נתונים צריך בשביל טייס ומודיעין? וזה שלא שלחו לי את המיונים האלה אומר שבהכרח אין לי את הנתונים?
 

jingle

New member
בשביל זה צריך את הנתונים הכי גבוהים

כנראה שאין לך את הנתונים,אבל זה לא אומר כלום,הרוב לא מקבלים את הזימונים האלה... תחכי למנילה,אולי עוד תופתעי ממה שיציעו לך
 
אוקי אבל

אני ממש רוצה שיהיה לי את התפקיד מאבחנת פסיכוטכנית,והבנתי שזה קב"א 54+,אז אין סיכוי שזה יופיע לי?
 

purple rose

New member
בטח שיש....

את המניהל שולחים ב-2 נגלות אם אני זוכרת נכון צריך להגיע לך כבר אוטוטו (אלה אם כן היית בצו ראשון לא ממזמן וזה יגיע בסביבות ינואר)
 
למעלה