שאלה

1gaia1

New member
שאלה

שלום, אני נטלתי רסיטל כשנה ולפני 3 שבועות בערך, החלטתי להפסיק ללא התייעצות עם פסיכיאטר עדיין לא הצלחתי לקבוע תור לפסיכיאטר נורמלי, כי פשוט אין (שלי הייתה מהמרפאה לה"א, שם אני מטופלת) בכל מקרה, רציתי לשאול בינתיים קצת על תופעות לוואי, אם יש יותר תנודות במצבי רוח שוב, אם יש חוסר רצון לקיים יחסי מין, (זה מה שאני חווה) ובכלל מה עוד. דבר שני, אם אני אחליט לקחת שוב, אני יכולה ישר, או עדיף לתת לגוף מעט זמן להתאושש. תודה

דודי 2002

New member
תשובה

היות ואני לא מעוניין לשגות באותה שגיאה שעשית הנקראת "חוסר אחריות" לכן אשיב לך: 1. רסיטל לא מפסיקים לקחת ולא מתחילים לקחת ללא התייעצות עם המטפל, וגם כאשר עושים זאת בהתייעצות עושים זאת בהדרגה ולא מפסיקים בפתאומיות. 2. התופעות שאת מתארת נובעות אכן "מהשגיאה" שעשית שהפסקת לקחת את הרסיטל ללא התייעצות, וכאשר מפסיקים בצורה הלא נכונה מופעים תנודות במצבי הרוח וכו'. 3. המלצתי לסיכום לקבוע תור לפסיכאטר "נורמלי" וב"ה לא חסרים כאלו בישראל. בהצלחה ובברכת שנה טובה, דודי.

1gaia1

New member
תודה

אבל את הציניות אתה יכול לשמור בבית עשיתי את זה מתוך טעות, ואני לא צריכה שיתקיפו אותי וירדו עליי- זה ממש לא עוזר בכל מקרה, תודה על החלקים ה"נורמליים" של התשובה

למעלה