שאלה

• פותח הנושא 1 6
  • פורסם בתאריך

1 6

New member
שאלה

קצת מטומטמת אבל חשוב לי לדעת
כתבתי פה לפני כמה זמן בקשר לסרט של טלי "הדברים שמאחורי השמש" ואלה שראו אותו אמרו לי שבסוף היא מגלה שהיא לא לסבית אלא סתם הייתה מבולבלת כי היא לא אהבה את הגוף שלה וכ"ו. אז יש לי עכשיו ויכוח עם מישהי שאומרת שהיא דיברה עם מישהי שראתה והיא אמרה לה שבסוף היא בכלל לא גילתה את זה. אז לאלה שכן ראו אתם בטוחים שזה באמת מה שהסוף אמר? אולי בגלל שטלי לא אמרה בפירוש בסוף הסרט שהיא לא לסבית לא כולם הבינו את זה ככה? בבקשה תענוו חשוב לי לדעתתת

../images/Emo220.gifזה ספוילר שממש הורס?../images/Emo12.gif

יואו נגי אם כן המון תודה!
וחרא לך
אני אנסה להשכיח את זה ממך!
|כוחותעל|

המממממ קצת...לאדעת../images/Emo6.gif

אני צריכה לראות את הסרט כדי להחליט עד כמה הוא הרס לי...אבל זה סתם מציק שהצלחתי להתחמק ופתאום קראתי

על איזה דברים?

אלה שמאחורי השמש?
אלה שגיליתי עליהם ספולירים לא נעימים?!
סתם
בואי נדבר על מצב השזיפים בארץ..

../images/Emo58.gif

אמרנו לך כבר אז, זה לא משהו שנאמר, אבל משהו שקל מאוד להבין. כנראה שהחברים שלך לא הבינו... ופעם הבאה, לסמן ספוילר

1 6

New member
אוקיי תודה..

וסליחה על הספוילר, באמת ששכחתי..

לא יהיה לך יותרפשוט, פשוט ללכת

לראות אותו ברגע שהוא יצא מאשר להתווכח עם חברים שלך ולדון בסרט שבכלל לא ראית? בכל מקרה, בסרטים כמ בסרטים לא כל דבר אומרים וכל אחד אמר לפרש כל דבר כראות עיניו. יש גם עניין של גיל. יכול להיות שהחברים שלך לא הבינו בכלל מה שהם ראו והסתכלו על סצינה מסוימת בתוך איך שהיא בצורה ויזואלית ולא מה שהיא באה לסמן בגדול. אני מקווה שאת כשתראי כן תביני כי אחרת באמת שחבר על ה37 שקלים או כמה שזה לא עלה שתוציאי ושאר האנשים שמבואסים על הספוילר. אל תדאגו עד שהסרט יצא אתם כבר תשכח איך קוראים לו. בטח ובטח מה שרשום פה

יש עוד רבים כמוך.

נפגעי ספוילרים - עמותה חדשה פשוט רובם סמויים ובזה הרגע הם דפקו ת'ראש בקיר בצעקות "למממממההה לממממה???? למה לגלות??? חיי אינם חיי יותר!11"
אז באתי לעזרתם. לצמצם סטטיסטית את אחוזי המתאבדים באיזור.
לירון סתמי

אני מנסה לנחש מה אומר בקיצור הזה

זה יכול להיות: נא סתמי או נכון סתמי או נקודה סתמית או נגה סליטה עם שגיאת כתיב
בקיצור הנוער של היום והקיצורים שלו.אפילו בלכתוב אתם מתעצלים אז אתם מקצרים גם שם

למעלה