שאלה

שאלה

ןבכן יש אצלי קובץ במחשב שקוראים לו wnad. שהוא קובץ exe בדקתי את זה. ומה שהוא רץ אצלי במחשב כל פעם שאני מפעיל את המחשב, ומה שאני מתחבר לאינטרנט הזון אלארם שלי שואל אותי עם הקובץ יכול להתחבר ל: 192.111 בלה בלה בלה ואז לידו כתוב dns. עכשיו מה שאני לא יודע מאיפה הקובץ הזה לחץ קליק ימני על העכבר ואז מאפיינים ולא היה תיאור שמה, הרי ליישומים יש תיאורים שכתוב את שם המוצר שם החברה וכו. בקיצור לא היה רשום כלום רק את השטויות מתי הוא נוצר איפה הוא נמצא וכל השטויות האלה,עכשיו הקובץ נמצא אצלי בתקייה של windows בכונן c והשאלה שלי אם הוא סוס טרויאני,איך אני יכול לדעת אם הוא סוס טרויאני. למה יש לי נורטון אנטי וירוס 2002 מעודכן פיקס ואני בצעתי סרקיה על כל המחשב והוא לא מצא לי וירוסים, דבר שני הוא נמצא ברשימת הקבצים הרצים ב msconfig כך שאני יכול לנטרל אותו, אבל מה שאני פוחד יכול להיות שזה יעשה לי בעיות,ודבר שני אני יודע שלנורטון אנטי וירוס הוא לא מושלם כמו כל אנטי וירוס. אז אני צריך עזרה בבקשה תודה

תמר,

New member
wnad.exe

זה קובץ שמותקן ביחד עם תוכנה בשם "Yo Mamma, Osama!”. הקובץ הזה משדר פרטים אודות המחשב שלך לכתובת מסויימת באינטרנט. אתה יכול לקרוא פרטים על זה כאן (גם את הוראות ההסרה). תקרא גם בקישורים המצורפים

dopey_wizard

New member
איך קוראים לתוכנה?????

אם כבר מדברים על ספיים מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שמוחקת אותם??? --->DAVID

למעלה