שאלה

hillly377

New member
שאלה

אני חדשה בפורום ורציתי לדעת משהו. זה נראה כאילו ההתעניינות פה היא יותר בטניס הנשים מאשר בטניס גברים, זה נכון? ורציתי לשאול אתכם, מי היא השחקנית האהובה עליכם? אישית, אני אוהבת את ג´ניפר קפריאטי יותר מכולם, ברור שגם את אנה סמאשנובה ואני רוצה שהיא תנצח בכל משחק אבל בשאלה שלי אני מתכוונת לשחקניות הטובות יותר שנמצאות בראש הרשימה.

שחקניות אהובות.......

יש שתי שחקניות שאני ממש אוהב. יילנה דוקיץ´ וכמובן אנה קורניקובה המדהימה ביופיה ובגופה, שנראית ממש מצוין בקליפ החדש של אנריקה!!! תורידו אותו

chisi

New member
נכון...

אני מאוד מעריך ואוהב נשים בספורט מאשר גברים אני אוהב את מכת הפתיחה של דבנפורט את המשחק של הינגיס ואת הזריזות של דוקיץ´ בכלל כל הספורט הנשי לטעמי אילן

לא מדויק

טניס הגברים יותר חזק ומענין אולם הנקודות על המשטחים המהירים נמשכות הרבה יותר זמן אצל הנשים מאשר אצל הגברים וזה גורם לענין ולמתח. ונעבור לשאלתך. אם יש טניסאית שאני אוהב לראות זו ונוס שלפי דעתי היא הטניסאית האיכותית ביותר שיש היום בעולם. וכמובן בהצלחה לאנה סמשנובה. אדר מורג

רפי2002

New member
לא

ההפך, אני מעדיף את טניס הגברים.... אבל בכל מקרה, השחקנית העדיפה עליי היא כמובן מרטינה הינגיס :)

bonibon

New member
אני אוהב מאוד את ונוס ויליאמס....

היא שחקנית לדעתי הכי טובה בעולם למרות שהיא לא מדורגת ראשונה אבל יש לא פוטנציאל לא נורמלי , הוא אלטית מעולה וגם דיי יפה , ויש להם סרבים לא מהעולם הזה (יחסית לבנות שם ) וזהו אני חושב שהיא האחת והיחדיה , עובדה שכמעט בכל תחרות שהיא משתתפת היא זוכה (כמעט )

למעלה