וקרואטיה היתה חלק מיוגסלביה.../images/Emo163.gif
וקרואטיה היתה חלק מיוגסלביה.זאגרב היא בירת קרואטיה.
וקרואטיה היתה חלק מיוגסלביה.זאגרב היא בירת קרואטיה.
ואני הייתי בדרך לטיסה בTOWER AIRאני הייתי אז בבית וראיתי פתאום במבט
שהביאו את הידיעה וזה היה ממש מזעזע.
אני אספר את הסיפור המלא והנכוןסיפרו לי על ההתרסקות הזו...
לפי מה שהבנתי, זה היה בואינג 741 שעשה טיסת מטען. זו הייתה טיסת לילה, ובגלל הברגה לא טובה של המנועים, שני מנועים פשוט נפלו מאחת הכנפיים. הטייס פוקס, ידע שנכבו המנועים, אך לא ידע שהם נפלו. הדבר גרם לחוסר שיווי משקל רציני במטוס, ובסוף הביא להתרסקות על בניין מגורים באמסטרדם. מזל, אם כל הכבוד, שהיו על סיפון המטוס 5 או 6 אנשים בלבד. אם כי בבנין שהתרסק עליו המטוס, נהרגו עשרות הולנדים. אין ספק שדבר זה הוריד משמעותית את הביטחון באלעל, והוכיח שתאונה יכולה להיות בכל מטוס ובכל חברה.
ממש מעניין...אני אספר את הסיפור המלא והנכון
זה היה מטוס 742 הכי חדש של אלעל, תקופה לפני שהמטוס התרסק, התרסק 747 של חברה אחרת בגלל בעיה במבנה מתלי המנועים. באותה טיסה מקוללת מנוע מספר 3 נשר מכנף ימין תוך כדאי שהוא לוקח איתו את מנוע מס' 4 ומערכות הידראוליות של הכנף. בקוקפיט היה חיווי על שריפה במנוע אך לא על חוסר במנוע. מישהו הודיע לשדה-התעופה על מנוע שנפל ממטוס אך קריאה זו לא עוברת לפקחי הטיסה, פוקס מתחיל להוריד את המדפים - וכאן היה הגורם לתאונה המדפים בכנף ימין לא ירדו והמטוס יצא מאיזון והתרסק. לדעעתי אילו היה חיווי על נפילת המנוע פוקס היה נוחת ללא מדפים בגישה ארוכה והיה חי עד היום. מערכת המדפים היא מערכת שעובדת בשני הכנפיים בצורה סימולטנית ובמיקרה שלנו היא עבדה בצד אחד בגלל שהמנוע פגע במערכות שלהם
מנוע 3 הוא המנוע הפנימי יותרממש מעניין...
לא הבנתי אבל איך מנוע 3 לקח את מנוע 4 אם הוא פשוט נפל? היו רוחות ממש חזקות או משהו?
וכאן...........מטוס 743 הוא מטוס לא מוצלח יוצרו
ממנו עד כמה שזכור לי בין 80-100 יחידות 743 זה בעצם 742 עם מפלס עליון מורחב אך טכנולוגיה של 742 הכולל קוקפיט עם 3 אנשי צוות לחלקם הוסיפו צגי עבודה ירוקים (מצאים ליד המצערות) אך עדיין יש בו מחוונים ושעונים אנאלוגים ולא צגי מחשב צבעוניים
תודה!!!וכאן...........
תוכלו לראות מטוסים שונים מסוג 747-300 ...
מכיוון שההבנה שלכם במטוסים,היא כמותודה!!!
אבל במה הוא כבר שונה מ744 ומ742 שנחשבים המטוסים הכי מצליחים של בואינג?
737 זה "הבינעירוני" של האמריקאיםמכיוון שההבנה שלכם במטוסים,היא כמו
הבנתי ברכבות,אשמח לתקן,כמה טעויות... 1.אלעל מעולם לא הפעילה בואינג 743,והמטוס בתמונה הוא הפקה לא מוצלחת בתוכנת פוטושופ 2.בואינג 743 יוצר לצורך הטסת מטענים,וכמות ה 743 לנוסעים נספרת על אצבעות שתי ידיים בלבד. 3.המטוס הכי מוצלח של בואינג עד היום,אם מתייחסים למספר המטוסים שיצאו ממפעלי בואינג,הוא הבואינג 737 על כל צורותיו(יותר מ1000 חתיכות...) 4.המטוס השני הכי מוצלח,בואינג 727 5.הג'מבו 747 לסוגיו,הוא מטוס הנוסעים הגדול ביותר והמוצלח ביותר מסוג רחבי הגוף,אך!!זה עומד כנראה להשתנות עם כניסתו של האיירבאס 380.מטוס הבנוי בשתי קומות,קומת מסעדה ומרחבי "שיטוט" גדולים,לעומת קופסאות הסרדינים של היום.
כנראה שההבנה שלך במטוסים היא כמומכיוון שההבנה שלכם במטוסים,היא כמו
הבנתי ברכבות,אשמח לתקן,כמה טעויות... 1.אלעל מעולם לא הפעילה בואינג 743,והמטוס בתמונה הוא הפקה לא מוצלחת בתוכנת פוטושופ 2.בואינג 743 יוצר לצורך הטסת מטענים,וכמות ה 743 לנוסעים נספרת על אצבעות שתי ידיים בלבד. 3.המטוס הכי מוצלח של בואינג עד היום,אם מתייחסים למספר המטוסים שיצאו ממפעלי בואינג,הוא הבואינג 737 על כל צורותיו(יותר מ1000 חתיכות...) 4.המטוס השני הכי מוצלח,בואינג 727 5.הג'מבו 747 לסוגיו,הוא מטוס הנוסעים הגדול ביותר והמוצלח ביותר מסוג רחבי הגוף,אך!!זה עומד כנראה להשתנות עם כניסתו של האיירבאס 380.מטוס הבנוי בשתי קומות,קומת מסעדה ומרחבי "שיטוט" גדולים,לעומת קופסאות הסרדינים של היום.
אני חושב שאתה צודק אריהכנראה שההבנה שלך במטוסים היא כמו
שאתה מבין ברכבות, אחרת לא היית כותב שטויות כאלה... 1.פוטושופ? גם כל התמונות האלה ,של אותו המטוס בדיוק, מזויפות? אל על החזיקה במטוס הזה לזמן קצר בשנת 2000. אין על זה ויכוח. בעבר גם היה MD-11 בצבעים האלה 2.אני לא יודע כמה 747-300 משמשים היום למטענים בלבד. מה שבטוח שאף אחד מהם לא התחיל בתור מטוס מטען (בסך הכל יוצרו 81 מטוסים מהגרסה הזאת.
עיבוד גרוע בצייר של WINDOWSכנראה שההבנה שלך במטוסים היא כמו
שאתה מבין ברכבות, אחרת לא היית כותב שטויות כאלה... 1.פוטושופ? גם כל התמונות האלה ,של אותו המטוס בדיוק, מזויפות? אל על החזיקה במטוס הזה לזמן קצר בשנת 2000. אין על זה ויכוח. בעבר גם היה MD-11 בצבעים האלה 2.אני לא יודע כמה 747-300 משמשים היום למטענים בלבד. מה שבטוח שאף אחד מהם לא התחיל בתור מטוס מטען (בסך הכל יוצרו 81 מטוסים מהגרסה הזאת.
רק 2?תראה...
אני לא מומחה כזה גדול לחברת אל-על, אבל מהידע שיש לי אני חושב שמטוסי ה- 747-200 בצביעה הישנה (ונשארו שניים כאלה בשירות) הם הישנים ביותר ולאחר מכן שני ה- 757-200 שגם הם צבועים בצבעי אל-על הישנים. לאל-על אין מטוסי 747-300. בלינק הזה תוכל למצוא פרטים על צי המטוסים של אל על, ואני כבר יכול להגיד לך שזה לא מעודכן כל כך...
אם אני לא טועה השביתו את הג'מבו AXQרק 2?
כבר השביתו אחד מהAXQ, AXF או AXH?
לאריה,תודה!!אהבתי את מחמאותייךאם אני לא טועה השביתו את הג'מבו AXQ
אבל לנושאי מטוסים יש פה מומחים יותר גדולים ממני.
ולדני,תשובה:אלעל לא השביתהלאריה,תודה!!אהבתי את מחמאותייך
אני כבר שכחתי דברים מסוימים בתעופה שאתה עוד לא למדת עליהם,אבל,דבר אחד אני בטוח!! לאלעל מעולם!!לא היה 743 בצבעי אלעל!!אתר אירליינרס,עם כל הכבוד,לא תמיד מדייק,וזה הוכח בעבר כמה פעמים בפורומי תעופה קצת יותר מקצועיים מפורום תחב"צ. נכון מאד לגבי האם די 11,אכן היה באלעל,ובצבעי אלעל. ושוב תודה לאריה המתוק והחינני.
מממממ......מה זה המייטננס הזה?ולדני,תשובה:אלעל לא השביתה
את ה"קיו",פשוט עם גמר עונת הקיץ,היא החזירה את ה"אף" וה"אייץ'",לתצורת מטען וה"קיו",נכנס למייטננס.
מלה באנגלית = "תחזוקה"מממממ......מה זה המייטננס הזה?![]()
אני לא מבין במושגים האלה ולא מבין הרבה במטוסים, ואת המידע על "קיו" קראתי באיזה אתר אינטרנט שאני כבר לא זוכר איזה אתר זה היה. ומכל מקום תודה לך על התשובה.
ל-kennedyלאריה,תודה!!אהבתי את מחמאותייך
אני כבר שכחתי דברים מסוימים בתעופה שאתה עוד לא למדת עליהם,אבל,דבר אחד אני בטוח!! לאלעל מעולם!!לא היה 743 בצבעי אלעל!!אתר אירליינרס,עם כל הכבוד,לא תמיד מדייק,וזה הוכח בעבר כמה פעמים בפורומי תעופה קצת יותר מקצועיים מפורום תחב"צ. נכון מאד לגבי האם די 11,אכן היה באלעל,ובצבעי אלעל. ושוב תודה לאריה המתוק והחינני.
לא ידוע על מטוס כזה , תגדיל אתל-kennedy
אז מה אתה אומר? שכל התמונות הם זיוף? אל על לא הפעילה את המטוס הזה בחכירה או שכירות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.