אדר חכמה
B Bleed for Me New member 26/9/06 #34 לא אמרתי שמשהו רע.. פשוט כשהייתי בסרט השני,היה נראה לי מוזר שילדים שהיו קטנים ממני אז באיזה שנתיים אומרים לנו שאנחנו הורסות את האווירה..היה נראה לי מוזר..
לא אמרתי שמשהו רע.. פשוט כשהייתי בסרט השני,היה נראה לי מוזר שילדים שהיו קטנים ממני אז באיזה שנתיים אומרים לנו שאנחנו הורסות את האווירה..היה נראה לי מוזר..
O otollo New member 24/9/06 #15 ../images/Emo180.gifאתה רציני../images/Emo35.gif זה הסרט הכי זוועתי ומפחיד שראיתי בחיים שלי. זה עשה לי סיוטים שנה[ואני לא מגזים] אחרי זה.
../images/Emo180.gifאתה רציני../images/Emo35.gif זה הסרט הכי זוועתי ומפחיד שראיתי בחיים שלי. זה עשה לי סיוטים שנה[ואני לא מגזים] אחרי זה.
S Sqaure One New member 24/9/06 #17 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifחבל הייתה לי חיבה אליך. יש 2 דברים שלא מלכלכים עליהם. הצלצול ונינט עכשיו, תגיד סליחה
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifחבל הייתה לי חיבה אליך. יש 2 דברים שלא מלכלכים עליהם. הצלצול ונינט עכשיו, תגיד סליחה
O otollo New member 24/9/06 #18 ../images/Emo180.gifלא ../images/Emo98.gif מסכים על נינט אבל הדבר הנוראי הזה? זה כ"כ מפחיד. רק לחשוב על הפוסטמה הזאת בפיג'מה המצחינה שלה עם הפונינט היותר מדי ארוך, אמאלה .
../images/Emo180.gifלא ../images/Emo98.gif מסכים על נינט אבל הדבר הנוראי הזה? זה כ"כ מפחיד. רק לחשוב על הפוסטמה הזאת בפיג'מה המצחינה שלה עם הפונינט היותר מדי ארוך, אמאלה .
R Rachel47 New member 26/9/06 #36 לא סיוטים נוראיים../images/Emo15.gif אבל אפשר לומר שלא עניתי לטלפון הרבה אחרי הסרט הזהף-D
A adida12 New member 26/9/06 #38 חחח אני ראיתי את הסרט במסיבת פיג'מות של חברה שלי (בכיתה ז') ואז אחרי זה הם התקשרו לטלפון.. וכולם כ"כ נלחצו...
חחח אני ראיתי את הסרט במסיבת פיג'מות של חברה שלי (בכיתה ז') ואז אחרי זה הם התקשרו לטלפון.. וכולם כ"כ נלחצו...
O otollo New member 25/9/06 #23 ../images/Emo180.gifדר../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif יו. חזרת
O otollo New member 27/9/06 #39 ../images/Emo180.gifהמשפחה../images/Emo35.gif האנשים במאדים בהלם דר, הראי סימן חיים, עכשיו
פ פ33ונת על החוף New member 25/9/06 #27 האייקונים שבחתימה שלך...../images/Emo109.gif למה אני לא מכירה אותם הם היו אולי בחג שבועות (ונעלמו כמו כל האייקונים הטובים... )
האייקונים שבחתימה שלך...../images/Emo109.gif למה אני לא מכירה אותם הם היו אולי בחג שבועות (ונעלמו כמו כל האייקונים הטובים... )