שאלה

Jobav

New member
שאלה

שלום אנשים אני מתגייס למודיעין שדה בנובמבר ורציתי קצת לדעת עד כמה קשה שם מבחינה פיזית(ריצות בעיקר) ועד כמה צריך להיות בכושר תודה

bitonano

New member
מאיפה לך שאתה מתגייס לשם?

עוד לא אמרו לאף אחד לאיפה הוא מתגייס. ויש שם שתי מסלולים: 1. תצפיתן בהאמר\רקון, מסלול קל יותר, טירונות 03. 2. לוחם איסוף, מארבי איסוף, מסלולו יותר קשה, טירונות 04.

Jobav

New member
אני יודע כי

הייתי אמור להתגייס ביולי אבל לא הסכמתי ללכת למה שנתנו לי אז נתנו לי דח"ש לנובמבר עם הבטחה למודיעין שדה

RENI1

New member
הבהרה קטנה

גם אלו שיעשו טירונות 03 וישובצו בצוותים הרכובים (האמר/רקון) הם לוחמי איסוף! תצפיתנים הם האנשים שיושבים בחמ"ל, הם לא לוחמים.

תצפיתן=לוחם איסוף

משתמשים בזה עם אותה המשמעות בשפה...
כמובן שיש הבדל בין תצפיתן חמ"ל לבין תצפיתן בשטח... פשוט כשמדברים, קוראים לכולם תצפיתנים...

../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

רואים כמה שאני משועממת אה?
שמישו יעשה איתי משו !!!

idenu

New member
הכל בראש.

הכל בראש, תבוא בגישה טובה, אל תתן לכל צעקה של המפקדים שלך להשביז אותך והכל יהיה בסדר איתך. בונים לך כושר מההתחלה, לאט לאט ע"פ סרגל מאמצים אתה תכנס לכושר אל תדאג לזה. אתה צריך להכין את עצמך נפשית, שאתה הולך לאכול הרבה "חרא" בהתחלה, ולא תבוא הביתה כל שבוע וככה אם תבוא מוכן נפשית יהיה לך יותר קל ויותר שמחת חיים. בהצלחה ילד

Jobav

New member
זה ברור

אין לי ספק שבקטע הנפשי אני מוכן השאלה היא כמה צריך להיות בכושר לפני שבאים לשם

אתה יכול להיות בטטה...

אבל עדיף שלא
ממש לא צריך כושר מטורף... הכל נבנה לאט לאט בטירונות, בעזרת אימונים ע"פ סרגל מאמצים... כמה שתבוא יותר מוכן - יהיה לך קל יותר, אבל גם אם לא - תשתפר פשוט עם הזמן

idenu

New member
זה לא ברור בכלל.

וכשתתגייס תבין עד כמה זה לא ברור. ותגיד וואלה הבחור מתפוז צדק. כמה שלא תכין את עצמך, תמיד תקבל את הכאפה של הצבא. אין מה לעשות זה דרכו של צה"ל. ההיגיון לא התגייס, הצדק השתחרר מזמן, והיאוש חתם קבע.
יהיה טוב.

למעלה