שאלה

טוב מצאתי את הראיון שהעלית

יש לי 3 הערות עליו 1. אין הוכחה כי הוא באמת אמר את הדברים הללו. מדובר בקובץ אימרות "מפורסמות" מפיו. אז ככה שאני עדיין בחזקת מפקפקת. 2. אם נצא מנקודת הנחה שהוא אכן אמר את הדברים הנ"ל הוא סה"כ אמר כי מדובר בעבודה גרועה של הסוכן שלה או העו"ד שלה או שלה. כלומר הוא מעולם לא טען כי מגיע לה פחות כסף אלא כי הסוכן שלה לא דרש מספיק בשבילה. אולי זה נשמע כמו מאיר אך עובדתית הוא צודק, יש נשים שמרוויחות יותר. 3. אולי אני נכנסת לסכנה כי תקראו לי שובניסטית אבל הבחורה קיבלה פחות בהתחלה כי היא הייתה אלמונית ומה לעשות ביקוש וניסיון זה כסף בעיקר בהוליווד אבל למה לחכות 5 שנים עד שסוף סוף היא טרחה לבקש העלאה? כנראה שלא באמת דיוויד אשם, גם אם הוא לא היה שיא הרגישות.

Gilliana

New member
כל הכבוד לחריצות! ../images/Emo13.gif

והבהרה קטנה אך חשובה: לא אמרתי שדיוויד אשם, רק אמרתי שזה לא היה לעניין לומר את הדברים באופן שאמר. אני מניחה שחוסר רגישות היא אכן ההגדרה המתאימה. ואת צודקת - זה לא דומה לעקשנות הבלתי נלאית של מאיר.

arnon101

New member
אולי כי מאלדר זה הדמות הראשית

למרות שזה לא פייר אני מסכים אבל לפחות בהתחלה הוא היה מרכז הספורים

זה לא זה

זה העניין שבכל תחום עבודה באשר הוא וקולנוע וטלויזיה נכללים גבר מקבל יותר כסף מאישה.

royfr

New member
תשובה, והצגה

קודם כל קוראים לי רועי, עקבתי בעיקר אחרי חמשת העונות הראשונות, ויש לי קרבה לאחת הכותבות כאן, מי שמכיר..... ותשובה לשאלה - אני חושב שזה היה small potatoes, ולא רק בגלל שהיה אחד הפרקים הכי טובים בסדרה, אלא כי הוא שודר ב-super sunday - היינו אחרי סופרבול, ובד"כ, תוכניות שמשודרות אחרי סופרבול הן עם רייטינג גבוה. אני אקפוץ מדי פעם להגיד שלום

Gilliana

New member
ברוך הבא רועי ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

מקווה שתהנה כאן בחברתנו.

1Shir

New member
אהלן רועי

רק איזו קרבה ואיזו כותבת?... :) לגבי small potatoes יכול להיות שזה גם היה בגלל הפרומו.. לא שראיתי אותו, אבל אני יכולה לתאר לעצמי. פרק מצחיק, מעולה וסנסציוני משהו.

royfr

New member
שני דברים

1. מי שיודע , יודע, ומי שלא, יידע בהמשך 2. כמו שציינתי, ולא שבאופן כללי עונה 4 היתה עם רייטינג גבוה יחסית, הפרק הזה , ספציפית שודר אחרי הסופרבול, וכנראה גם כוון בצורה כזו שזה יהיה פרק קל לצפייה, בגלל הסיבה הזו.

eve6

New member
אני יודעת....

לה לה לה.....*שורקת לה בנונשלאנטיות*
היי רועי

למעלה