שאלה ..

• פותח הנושא hihat
  • פורסם בתאריך

hihat

New member
שאלה ..

שלום
, אני מנסה לברר מאיזה שנה היה אפשר לבצע בדיקה גנטית של F.M.F (קדחת ים תיכונית משפחתית ) תודה על כל תגובה שתוכל לכוון אותי הרבה בריאות

של חולה או בדיקה טרם לידה?

התשובה שלי אינה של רופא. מצאתי באתר CNN ידיעה מתאריך July 25, 2006 יש שם כל מיני פרטים Signs and symptoms... Family history... Ethnicity... Blood tests... מה, שכנראה, מעניין אותך הוא הסעיף האחרון שאני מעתיקה אותו Screening and diagnosis Genetic testing. This test may determine if your genes have mutations that are associated with familial Mediterranean fever. Doctors don't commonly use genetic testing as a diagnostic tool because the available tests don't assess for all the gene mutations associated with the disorder. However, genetic testing may help confirm a diagnosis of FMF in people with atypical signs or symptoms אני מבינה שיש אי-אילו מוטציות לגן הרצסיבי הזה, ולכל אחת מהן יש שיטת איבחון שונה ולכן לא בודקים. יותר קל לאבחן מי שמופיעים אצלו תסמיני המחלה. אחרי המלחמות יעלמו גם המחלות?

FMF

אני לא יכולה לענות במדוייק - הערכה שלי - כ 5 שנים אך אתה יכול לפנות ישירות למעבדה בתל השומר ולשאול מי מתי מבצעים את הבדיקות

hihat

New member
תודה רבה על כל התגובות !!

כנראה שזה מה שאעשה ובאמת אתקשר אליהם כי חשובה לי השנה המדוייקת שוב תודה רבה : )

למעלה