שאלה

• פותח הנושא sadju
  • פורסם בתאריך

sadju

New member
שאלה

שלום, אני צריכה לעבור עקירת שן בינה, מכוון שהיא גדלה לא טוב ויש לי כאבים חזקים (כבר הוציאו לי2 בעבר,) יש לי mvp שזה בעייה קטנה בשסתום הלב, בעבר לא לקחתי שום דבר לפני עקירת השיניים ועברתי את זה בשלום(למרות הכאבים) הרופאה הפעם ייעצה לי לקחת 3 כדורי מוקסיפן(יש לי רגישות לפניצילין כאבי בטן החילות , לא אלרגיה) האם אני חייבת לקחת?

moran f

New member
את יכולה לבקש אנטיביוטיקה אחרת

אבל כן, עם MVP בהחלט צריך לקחת אנטיביוטיקה סביב טיפולי שיניים (וזה שבעבר לא קרה כלום זה מצוין, אבל ממש לא סיבה לסמוך על זה שגם הפעם לא יקרה כלום).

sadju

New member
תשובה

הרופאה אמרה לי שכל אנטיביוטיקה מרגישים רגישות בבטן ואני צריכה לקחת 3 כדורים ביחד! שעה לפני הטיפול, זה לא קצת הרבה?

moran f

New member
את לא סומכת על הרופא? תחליפי.

את כן סומכת? אז מה השאלה בכלל? אם הוא נתן לך 3 כדורים הוא התכוון לזה.

hgkr17

New member
מורן, את צודקת אבל

חלק מהמטרה של הפורום הזה היא למי שרוצה להתעניין יותר או לקבל עוד דיעה ודווקא מהצד הרוקחי. אם רופאים אף פעם לא היו טועים לא היה צריך חוות דעת נוספות ואפשר היה לקנות תרופות ממכונות אוטמטיות כמו של ממתקים...

moran f

New member
בודאי. הנקודה שלי היא אחרת

אם מישהו לא סומך על הרופא שלו, אין שום סיבה להמשיך ללכת לאותו הרופא. הרבה אנשים משום מה משוכנעים שהרופא שלהם לא יודע כלום וממשיכים ללכת אליו. זה מה שהפריע לי ואני מצטערת אם התגובה שלי נתפסה אחרת

ממתי

New member
ונחזור לנושא הראשי

א. לא הבנתי אם את רגישה לפניצילין או לא. אם כן, אז לא בריא לך לקחת מוקסיפן כי זה ממשפחת הפניצילין. אפשר להשתמש באנטיביוטיקות אחרות ויש לא מעט כאלה (ולא, לא כולם גורמות לכאבי בטן ). אם לא, אז את יכולה לקחת את המוקסיפן על בטן מלאה (עם, מיד לפני, או מיד אחרי אוכל) ואז חלק מההרגשות הלא נעימות שמלוות אותך עם אנטיביוטיקות ייעלמו. ב. שלושה, ואפילו ארבעה כדורי מוקסיפן לפני הטיפול זה מינון מקובל למניעת זיהומים בעקבות טיפול דנטאלי כירורגי.

למעלה