שאלה

saryle

New member
שאלה

ראיתי עכשיו בערוץ עשר את פרק 2 ואמרו שם שבזמן שג'ק מת (פלוס מינוס) הוא דיבר עם פאלמר טוני ומישל בטלפון. איך הוא יכל לדבר איתם בטלפון אם טוני ומישל היו איתו כל הזמן, וחשבתי שאולי הוא התקשר אליהם אחרי סוף העונה אבל הם אמרו שהם חוזרים לסיטיו אז להתקשר אליהם זה לא כזה חכם.... חור בעלילה?

אני זכרתי שאמרו שהוא דיבר איתם

בטלפון זמן קצר לפני "מותו". אבל עכשיו כשחושבים על זה, אז הוא לא היה צריך לדבר איתם בטלפון כי הוא היה יחד עם טוני בחדר הלבשה. או שהם תכננו את זה לפני שהם הגיעו לחדר הלבשה? נה. חור בעלילה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif עד סוף העונה - שאלה

אוקי אז איך הנשיא עמד מאחורי מה שקרה בפרק היום?

amitushSLR

New member
../images/Emo58.gifזהו ש..

גם אני לא הבנתי ממש את הקטע..הוא לא האיש הגדול הגדול כמובן הוא דיבר עם כמה אנשים שישבו באיזה חדר וכל הזמן טלפנו אליו (אחד מהם אני חושב זה ההוא מאי אר) והם אלו שחילקו לו הוראות לא אמרו שמות לא כלום אבל נראה לי שהנשיא שיתף איתם פעולה בשביל לשים את הגז ברוסיה או בארה"ב ולהאשים את הרוסים בזה לא היה לי כל כך ברור מה המטרה..אבל כמובן שהוא התכוון שהכל יהיה טוב ולא ככה בלה בלה בלה וגם לא התכוון לכך שיהרגו את פאלמר..בכל מקרה אם מישהו יבהיר את זה אז אחלה..

וכן אתה צודק

זה באמת הוא. באי. אר., הוא מת(לפחות הדמות שלו), כך הוא יצא מהסידרה, ונכנס לזאת.

alon678

New member
../images/Emo58.gif תשובה

הנשיא לוגאן עמד מאחורי כל זה בכך שהוא למעשה אישר את ה"עיסקה" של מכירת הגז עצבים לטרוריסטים, מתוך מחשבה שתהיה לו שליטה מרחוק על הפעלת מנגנון החימוש של הגז, ואז הם יוכלו להפעיל את הנשק הזה כשהוא יגיע למחנה הטרוריסטים במרכז אסיה, במקום במוסקבה שזו מטרת הטרוריסטיים האנטי-סובייטים. אממה, אחד האנשים של ניית'נסון (שהוא אחד מחברי הקונספירציה של הנשיא) נתפס כשהוא ניסה "לשחק" עם המיכליות גז. ביארקו (מנהיג הטרוריסטים) התעצבן על המעשה הזדוני הזה וכעת נחוש בדעתו לשחרר את הגז על אדמת ארה"ב. אהה, ופאלמר הוצא מהמשחק לא ע"י הוראה ישירה מהנשיא, אלא בעקיפין, כי הוא ידע יותר מדיי.. מקווה שעכשיו העסק נראה קצת יותר ברור...

למעלה