שאלה

jimmy1983

New member
שאלה

שלום, ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שילדים של הורים גרושים יקבלו מלגות ללימודים? ואם כן, איך מתבצע התהליך? תודה :)

jimmy1983

New member
תסביר קודם כל

דבר שני, מהן הסיבות שבעקבותן יש אפשרות לקבל? אין לי מושג בזה.

d a n i e l s 5

New member
מלגות אפשר לקבל מ...

הרבה טעמים...... ציונים טובים...... מחקרים שוים...... ולפעמים גם מצב כלכלי קשה......(ושוב גם כאן בהתאם לכישורים של הסטודנט) יש את פרוייקט "עתידים 2000" שנותן מלגות לצעירים שאין להם יכולת כלכלית לממן לימודים גבוהים .....זה בתנאי שהם מתחייבים בתמורה להחזיר את אותה עלות בעבודות התנדבות לקהילה..... יש עוד מלא פרוייקטים , רק צריך להיכנס לאתר של אותו המוסד שבוא אתה רוצה ללמוד (או לשלוח את הילד שלך) ולבדוק על איזה מלגות הם נתמכים. ילדים להורים גרושים לא זכאים למלגה מעצם היות ההורים גרושים , זאת לא סיבה ל"חגיגה". מקווה שעזרתי .

מירנטו

New member
אפשר להשיג בחנות דיונון שבאוניברסיט

שבאוניברסיטה חוברת שמפרטת את כל האופציות לקבלת מלגות . אני קיבלתי מלגה ממכבי שרותי בריאות כי למדתי מקצוע בתחום רפואי יש גם מלגות ליוצאי אשכנז.עירק‎.פרס וכו`‎

ayb1

Well-known member
איזה מילגות,היכן, כמה, למה,ואיך.

פרטי ואז אולי אפשר יהיה להיתיחס ולעזור. בנתיים אתן לך תשובה כללית והיא כן. ילדים להורים גרושים מקבלים מילגות בדיוק כמו ילדים להורים שלא היתגרשו, אין חוק מיוחד בישראל המיועד לקפח את זכותם למלגות של ילדים שהוריהם לא השכילו להישאר יחדיו. עדיין לא קם מחוקק שהחליט לחוקק חוק מהסוג הזה תוך הענשת ילדי "הורים גרושים" בביטול זכותם למילגות. אם כי נראה לי שיש בבית המחוקקים שלנו מועמד טבעי לחוקק חוק מהסוג הזה ולהערכתי אם ההצעה תובא בפניו יש יותר משמץ של סבירות שהוא יאמץ את הרעיון וישתדל לחוקק חוק מעין זה, אם סקרנית את לדעת מי הוא הרשע אגלה את אוזנך ...... .......זה ביבי שקרניהו מי שהיה שר האוצר עד לא מזמן בממשלת שרון,והלם בשכבות המצוקה ללא רחם "רעיון ניפלא" מעין זה שהבאת כאן יהיה כשמן בעצמותיו..

למעלה