שאלה...

aminovich

New member
שאלה...

הרבה מאומני הרוק בעיקר ב60 ו70 של המאה ה20 התמכרו לסמים כך לפי מה שקראתי ושמעתי ...בפ''פ משידוע לי שסיד התמכר וגם ריט ...אבל מה עם השאר ..נראה לי שווטרס לא השתמש הוא פיקח מכך אבל אני לא בטוח אתם יודעים משהוא ?!

V e g

New member
ווטרס הפיקח

גם התנסה גם הוא לא מעט, אולם נכון שלא נזקפת לחובתו התמכרות ארוכת טווח. הוא התנסה בסמים הזייתיים, ואולי מעבר, אבל כשמדובר בו זה בעיקר קנאביס לסוגיו - בסרט של פומפיי הוא מדגים לנו את הסטלה שלו מול מצלמות. רייט התמכר לקוק בסוף שנות השבעים, גילמור בסוף השמונים. לגבי מייסון לא יודע, מצד שני לא בטוח שזה חשוב...

RoieL

New member
הוא גם מתעלל בגונג מול המצלמה

לא נשכח ולא נסלח

RoieL

New member
עשה בו מעשים מגונים

הכה אותו לעיני כל העולם. מספיק טוב?

Inis mor

New member
ווטרס-חיה רעה שכמוך!!! ../images/Emo8.gif

חוץ מזה-מאיפה אתה יודע...אולי הגונג נהנה מזה...?

RoieL

New member
בטח

אם אמא שלו תופסת אותו מסניף הוא יגיד שזה בגלל ווטרס..

Liorking

New member
יותר חשוב מהשאלה הזו

אני שונא שאלות כאלה כמו "זה כ"כ חשוב?" או "מה אכפת לך מזה?" או "למה אתה מתעסק בזה?". אנשים שואלים בשביל הסקרנות. אם אתם לא יודעים את התשובה אז פשוט תגידו שאתם לא יודעים (או שאל תגידו כלום), העיקר לא לשאול שאלות כאלה.

Inis mor

New member
אפילו ווטרס עשה והתנסה

וגם מי שלא מדבר על זה עשה או לפחות התנסה. בשנות ה 70 וה80,למשל, קוקאין היה "אין". עצוב לשמוע אבל כולם עשו את זה. החל מכוכבי רוק וסלבריטי, ועד לאנשים רגילים מן המניין במסיבות בית פרטיות. LSD היה פופולארי מאד בשנות ה 60. וזה כמובן הרבה לפני שידעו על הסכנות האיומות שלו לטווח הרחוק. כך שסביר להניח שזה נגע בהם. זאת דעתי האישית כאן (היא לא מבוססת על עובדות אלה על מידע שידוע לנו מרעיונות כאלה ואחרים עם הלהקה)- מכיוון שהם חיו חיים מאד לחוצים ועברו זמנים לא קלים, סביר להניח שהם נעזרו בחומרים כאלה ואחרים (חלקם לא חוקיים ומסוכנים, אחרים חוקיים ולא פחות מסוכנים כשנצרכים בכמויות!) כדי להתגבר. עד כמה זה היה חמור ואצל מי בדיוק-אנחנו יכולים לדעת רק ממה שהם מוכנים לספר: למשל ההתמכרות של דייב ורייט לקוקאין וההתנסות שלהם עם LSD, סיד כמובן, וזכור לי גם רעיון שבו ווטרס הודה שמאד אהב לשתות. בואו נקווה שהיום הם באמת פיקחים יותר כי אנחנו צריכים אותם בריאים לאיחוד!

בראיון שהוא נתן לפני כמה חודשים

בסביבות יציאת On an Island, גילמור סיפר שבמהלך שנות השמונים הוא נסחף ל"אורח החיים של קוקאין". הוא צרך הרבה מהסם, לדבריו - אני לא יודעת אם זה היה התמכרות פיסית. מדבריו עולה שהקוקאין הפך גם לחלק מאורח החיים שלו ושל אנשים אחרים במהלך הטורים של הלהקה. הוא הפסיק לאחר שפולי נתנה לו אולטימטום. אני זוכרת את הכתבה ב-Q על הטור של PULSE, שם הכתב אמר שהיחסים בין בני הזוג היו מתוחים - אולי זה היה הרקע. בכל מקרה, גילמור מתחרט היום על הסיפור עם הסמים, שלדבריו החליש את ליבו - פיזית, לא מטפורית. רייט נסחף גם הוא לצריכת קוקאין בסוף שנות השבעים. לא ברור מתי הוא הפסיק ואיך. הייתי נזהרת מלדבר על "התמכרות" בהקשר הזה (וכנ"ל סיד).

למעלה