שאלה

טאטעניו

New member
שאלה

1.למה תמיד עושים חניה ברווס? 2 .עם הגלגלים נגעו או התחכך במדרכה האם על זה נכשלים בטסט?
 

Superdror

New member
חנייה ברוורס

חנייה ברוורס מאפשרת לך להחנות את הרכב במקומות שבהם אין שום יכולת להכנס בנסיעה קדימה וגם להיות קרובים מספיק למדרכה בלי לעלות עליה. אם נכשלים על שפשוף במדרכה ? - לשיקולו של הטסטר,לא ניתן לענות על זה בוודאות. אם עלית על המדרכה עם הרכב -נכשלת בוודאות.
 

lsd600

New member
לא נכון.

אם אתה עולה על המדרכה- במהירות נמוכה תוך שליטה ברכב, זה לא יגרום לכישלון. זה קרה לאחת שהייתה איתי בטסט הראשון והיא עברה.
 

Superdror

New member
נו באמת.

אם אתה עולה על המדרכה במהירות נמוכה תוך שליטה ברכב זה אומר שאתה כנראה לא יודע להסתכל במראות ואין לך אומדן לגבי גודל הרכב. זה שהיא עברה, אחלה, כמו שאמרתי - כל דבר הוא לשיקולו של הטסטר - כשמדובר בחנייה, ברוב המקרים שעלו פה הטסטרים נהגו בסלחנות, אבל זה לא מחייב שזה יהיה המצב בכל טסטר. בחנייה הטסטרים מסתכלים יותר על הביצוע הכללי: הנסיעה לאחור, מקדמי הבטיחות שלקחת, העירנות לסובב אותך, המשחק עם הקלאץ, המבטים במראות - ופחות מעניין אותם אם אתה 40 ס"מ מהמדרכה או 49 ס"מ.
 
למעלה