שאלה?

שאלה?

אילו רולינג הייתה פונה אליכם ומבקשת ממכם לביים את הסרט וללהק צוות שחקנים, את מי אתם הייתם בוחרים לשחק? ולאיזה תפקיד? ( ואין צורך לומר שהייתם עושים את הסרט כמו הספר,כי זה בין כה וכו מה שרובנו היינו עושים,חוץ מכמה ח'ברה פה שאולי היו משנים שוולדי היה "יותר" מצליח מול הארי )

Shiri from the block

Active member
אממ אממ סיריוס בלאק=ג'וני דפ?../images/Emo12.gif לא יודעת למה, אבל משום מה זה נראה לי מזה רעיון נחמד D: רק שהוא לא בריטי אז זה בעיה../images/Emo3.gif

ואגב,אני מאד בעד ג'וני דפ.

אבל לא לתפקיד סריוס,לא רוצה שהוא ימות. ( ג'וני לא סריוס ), אולי לופין.

mjlk

New member
בעע

ג'וני דפ בתפקיד לופין??
לא לא לא בתפקיד סיריוס יותר מתאים..

the ror

New member
ואני הייתי בטוח שאת מגיבה למחות על

על זה שהו אמר שסיריוס מת...חחח

כנ"ל!!!

סיריוס = ג'וני דפ אממ מה עוד ---- סרט 4 ------ אם לאו דיקפריו היה צעיר כמו שהוא היה בטיטאניק הוא היה יכול להיות סדריק דיגורי הכי הכי חתיך בעולם!!! דראקו מאלפוי הייתי עושה את אריק וון דטן (נו הזה מיומני הנסיכה כן) או את ריין גלוסינג (מהרקולס הצעיר מי שמכיר) כמובן אם הוא היה יותר צעיר עכשיו ----- את וולדמורט הייתי עושה יותר מפחיד אגב.. את לונה הייתי עושה יותר עם מבט של משוגעת טונקס הייתי עושה יותר צעירה

../images/Emo99.gif

איי חתיך. אבל בכללי אני לא מתה על לאונרדו. חוצמזה, לא נראה לי ששחקן ברמתו היה מוכן לשחק בסרטים כה נחותים (יחסית.. נא לא לסקול..)

2 Mיכל

New member
חחח. ג'וני דפ היה צריך להיות

בלטריקס הגירסא הגברית (טוב, חוץ מהפרט השולי שהוא אמור לעבוד בדוף על כולם ולא להיכנע לוולדמורט).

למעלה