שאלה

שאלה

איפה באינטרנט אני יכול לצפות בסרט על איך עשו את מלחמת הכוכבים.? סרט רציני לא 2 דקות. וגם חומר על דארת ויידר מעניין אותי כי הוא הדמות הנערצת עלי יש עוד מי שמעריץ אותו פה אגב?...

AceMagician

New member
קל מאוד

חנות מכוונת, כמו טאוור רקורדס וכד' (או אמאזון) שם ניתן למצוא ולהזמין את סרטי הDVD של הסאגה ובתוספות אתה מוצא בדיוק את אשר חיפשת.

4La57oR

New member
תושבה ל-2 השאלות

1. לא יודע באינטרנט אבל יש לי ספר מעולה שאני ממליץ לכל אחד פה והוא נקרא "creating the world of star wars on 365 day" שמפרט על העשייה של כל הסאגא והוא ממש ממש טוב... הוא די יקר איזה 190 שקל אבל ממש שווה אפשר למצוא בסטימצקי בעזראלי ראיתי לפני שבוע.... 2.wookiepedia the star wars wiki... אין הרבה מה לפרט... לא זוכר את ה-url תריץ חיפוש גוגל תמצא ישר......... יש שם כמות בלי ניתנת לתיאור של מידע.........

Jedi Force

New member
אמממ...

באתר www.starwars.com תוכל למצוא כמה סרטונים (אם עדיין ישאירו אותם) על איך עשו את הסרטים, למשל אני ראיתי 2-3 סרטונים על איך שעשו את הקרב בנקמת הסית' עם אובי-וואן וכו'. או כמו שאמרו פה, תקנה את ה-DVD ותקבל את כל מה שתרצה. 4La57oR, זה ספר? יש תמונות? תפרט עליו קצת בבקשה.

4La57oR

New member
לגבי הספר

טוב, קודם כל, הוא ספר כבד, וכבד אני מתכוון ממש ממש כבד.... אבל לגבי התוכן שלו כתב אותו ג'ון קנול שהיה חבר האחד מהשלושה צוותים שעבדו על ANH, הוא היה בצוות שהיה אחראי על ה-stop motion (אנימציה קלאסית שמצלמים פריים פריים תזוזה של בובה או חפץ)... והוא המשיך לעזור בהפקת הסרטים גם כשהנושא ירד לגמרי.... בספר הוא מחלק את הסאגא ל-365 סצינות (והוא לא מדלג על אף אחת) ועל כל סצנה יש דף עם מידע טריוויה על ההפקה של הסצינה ותמונה... בהקדמה יש המון מידע על האנשים השונים שעבדו בצוותים.... בהתחלה זה לא נראה משו אבל אחרי שקוראים קצת זה הופך להיות ממש מרתק.... הספר בעצם בנוי מהמון "מידע טריוויה" שלא היה ידוע עד היום..... לספר מצורך דיסק עם תמונות, סרטים ופנורמות.... שוב אני ממליץ ממש בחום למרות המחיר... זה לא מלמד כלום על הסאגא או על ה-EU אבל זה פשוט מעניין......

למעלה