שאלה

שאלה

התאהבתי בבחורה אני פוחד לדבר איתה לא יודע אולי היא תיצחק.. אבל הגימגום שלי לא כזה כבד הוא קל ולמרות שהוא קל אני עדיין פוחד לדבר איתה למה?? עם בחורות אחרות אין לי בעיה

Impious

New member
מילת המפתח- אהבה ../images/Emo13.gif

תראה, גם אם לא היית מגמגם, ברגע שאתה מאוהב במישהי (לפחות כשאתה צעיר, תקנו אותי אם אני טועה, המבוגרים בפורום) אז כל פגישה איתה הלב שלך פועם בחזקה ויש פרפרים בבטן. קודם כל, אני שמח לדעת שזה "אולי היא תצחק" ולא "בטח היא תצחק" זה כבר מראה שאתה לא מחליט על בטוח מה יקרה, בוא ננסה להרגיע את זה קצת. אולי היא תצחק ---> 'אולי' זה לא ודאי, היא יכולה שגם לא לצחוק, מלבד זאת, התחזית תמיד גרועה מהמציאות, תזכור את זה
אם היא תצחק, מה יקרה? ---> קצת צחקוק וממשיכים הלאה, לא קרה כלום, אם היא הולכת להנעל עליך חזק ובאמת לרדת עליך (מה שלא יקרה באמת) אז באמת שהיא לא שווה את זה. בכלל, אני ממליץ לך לנסות לעשות דו-שיח עם עצמך, תשאל את עצמך שאלות ותנסה לענות עליהן בהיגיון בלי לערב רגשות. אם אתה יכול שלא לחשוב על זה בכלל ולזרום אז אפילו עוד יותר טוב

כן אבל..

אולי לא כל כך הבנת את ה-"שהיא תיצחק".. לא כל כך הסברתי טוב.. לא התכוונתי שאני ידבר איתה אז היא תיצחקק קצת כי אין לי גמגום קשה יש לי קל כזה והיא בטוח לא תיצחקק.. אבל לא יודע נו אני לא יכול להסביר את זה פוחד לדבר איתה וזהו

Impious

New member
אולי תנסה ליזום איתה שיחות

כמובן שלא להתנפל עליה "אני אוהב אותך" או משהו בסגנון, פשוט לדבר איתה פה ושם, אפילו בתור התחלה תציג את עצמך, לאט לאט אחרי כל השיחות הקצרצרות האלה ההתרגשות תרד.

גבר גברר לך תטפל בעצמךך בכל האמצעים

הדרושיםםם תאמין לי את עוד לפני צבא אני מבין ולפני החיים האמיתים לךךך תשקיע את מירב הכספים בפיסכולוגיים טיפולים רפואה הסינית הכללל כי כרגע תאומר שהגימגום לא ממש כבד תצריך רק להתגבר על הפחד ... אני מדבר מתוך נסיון שגם אני בגילך הגימגום לא היה כבד מידי אבל כיום גם יותר כבד והפחדדד צמחח למימדים שקשה לי כרגע לצאת מהם ואני כרגע הולך על שילוב של המון טיפולים וגם במצב דומה שלךך מאוהב במישהי ולא מזמין אותה לצאת לבד... המון פעמיםן ההינו ביחד זוגות ועם עוד חברים אבל לבד אף פעם לא גם כי אני מפחד וגם כי פשוט מרוב שאני מרוכז בגימגום ובפחד לגמגם אני פשוט לא יודע על מה לדבר איתה פשווט נעלמים לי המילים ... בהצלחהה

חח..

טיפולים פסילוגים דקירות בלאגנים לא.. גבר אתה מנסה להתחמק מזה שאתה מגמגם נכה שלא יכול ללכת אם הוא יילך לכל מיני פסיכולוגים דקירות סינים וכ"ו יחשבו שהוא שרוט בראש נכון??.. אותו דבר פה לא צריך כלום הנה עובדה כתבת שאתה בטיפול פסיכולגי וזה .. אבל זה לא עוזר לך.. אם לא היית מתבייש בזה והיית מקבל את זה לא היית צריך את כל הבלאגן הזה.. וכתבת גם שהגימגום שלי לא כבד רק צריך להתגבר על הפחד -גימגום לא כבד זה שאתה לא פוחד לפתוח את הפה ולדבר ..לא מתבייש ופוחד מזה ואוטומטית כל מי שלא מיתביש מזה לא כל כך שמים לב לגימגום

עוד דבר נימני

הגימגום שלי קל רק אני פוחד לדבר איתה כמו כל מי שנילדק על בחורה אבל בעזרת השם אני יתחיל איתה

אני יודע..

שמע אני לא צריך מישהו שיגיד לי איך להתחיל עם בחורה אין לי בעיה עם זה הבעיה היא רק להתחיל עם זה וזה קורא לי רק איתה ספציפית רבככ בעזרת השם אני יתחיל איתה וזה.. וניראה כבר

תצחק תצחק הבעיה היא 50% פסיכולוגית

נקווה שתלא תקבל תבום שלך יותר מאוחר תטפל כל עוד תצעירר על תיהיה שאנן בגלל שכרגע זה גימגום קל חבובבבב

לא הבנת ..

לא 50 אחוז פסיכולוגית ול 100 אצל כל אחד זה אחר אצל זה 60 אחוז אצל השני 30 אחוז.. עוד הפעם הטיפולים היא הבריחה מהגימגום שמים את זה בתת מודע ואומרים לא אני הולך לטיפולים כדי שאני ידבר חלק או שאני ישלוט בדיבור בולשיט אחי תחיה עם זה תקבל את זה ותיראה שלא כל כך תיגמגם

עזוב נו תמדבר שטויות מה זה בריחה???

מה תחושב קל לקבל תבעיה הזאת ילדון!!! ממש תמגלה את אמריקהה עכשיו תמיד טיפולים יכולים לעזור תמיד תמיכה של איש מקצוע יכולה לעזור השאלה רק בסוף מה אנחנו עושים עם זה

אתה לא רוצה להבין..

למי שקל לקבל את זה הוא לא צריך לא פסיכלוגים ולא דוקרנים.. למי שקשה הוא עושה את זה לעצמו הוא לא רוצה לקבל את זה והוא חושב שכל הטיפולים יעזרו לו אבל הוא טועה הרי מה כל הטיפולים להוריד את הלחץ טכניקות כל השטויות האלו למי שמקבל את זה לא מתבייש ולא כלום עושה יותר טוב ממה שכל הטיפולים אומרים לעשות ואתה יודע מה שלא תשגע אותי אולי גם למי שמקבל את וזה.. צריך טיפולים אולי אני טועה

thesword

New member
פשוט תיגש אליה..

תדבר איתה בכל נושא אחר ותראה איך היא מגיבה.. אם אתה מרגיש שלא הייתה בעיה (ולמה שתהיה?!!) עם הגמגום שלך, אז תדבר איתה על האהבה שאתה חש כלפיה :).. בהצלחה.

למעלה