זה באמת קשה! מה יותר גרוע?! אממממממממ נראה לי שדאנקן/לוגאן יותר. לוידעת למה.
S sweet shir New member 23/8/06 #104 זה באמת קשה! מה יותר גרוע?! ../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif אממממממממ נראה לי שדאנקן/לוגאן יותר. לוידעת למה.
זה באמת קשה! מה יותר גרוע?! ../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif אממממממממ נראה לי שדאנקן/לוגאן יותר. לוידעת למה.
I irene17 New member 23/8/06 #105 אני הייתי בוחרת בלוגן/דאנקן אבל זה כי אני אוהבת את לוגן יותר מורוניקה, ובגלל שלוגן אוהב את ורוניקה יותר ממה שהוא אוהב את דאנקן. אז יש בטחון.
אני הייתי בוחרת בלוגן/דאנקן אבל זה כי אני אוהבת את לוגן יותר מורוניקה, ובגלל שלוגן אוהב את ורוניקה יותר ממה שהוא אוהב את דאנקן. אז יש בטחון.
S snoop cat New member 23/8/06 #106 ../images/Emo47.gif אבחנה מעולה! רק שהיא קצת סותרת. אם את אוהבת את לוגן יותר, לא תרצי לחשוף אותו ל DLS. מצד שני, בגלל שלוגן אוהב את ורוניקה יותר מאת דאנקן, זה לא יהיה נורא, כי הוא עדיין יעדיף אותה. אז מה בעצם יותר גרוע?
../images/Emo47.gif אבחנה מעולה! רק שהיא קצת סותרת. אם את אוהבת את לוגן יותר, לא תרצי לחשוף אותו ל DLS. מצד שני, בגלל שלוגן אוהב את ורוניקה יותר מאת דאנקן, זה לא יהיה נורא, כי הוא עדיין יעדיף אותה. אז מה בעצם יותר גרוע?
I irene17 New member 23/8/06 #107 בואי אני אסביר לך איך זה אצלי בראש אני אוהבת את לוגן יותר ולכן זה יוריד קצת מהגועל של YKW בשילוב הזה