שאלה..

ברור לי שיש פה גדולים ממני..

כיף לא להיות הכי גדולה.. והאמת הגיוס שלי די רחוק... (11 חודש) כי אני בין הגדולים בכיתה.. באמצע יב' יהיה לי 18... =/

larulz

New member
טוב שקט! כולכם נהייתם לי פה סדרנים.

מסתבר שיש לי קצת יותר חיים ממך, ואני לא חורשת על פורום הזה נון סטופ!! כשיש לי שאלה או מש הוא להגיד אני נכנסת לעמוד הראשון ומגיבה\שואלת שאלה, אני לא אתחיל לחפש שרשורים מיוחדים שנמצאים בעמוד 10 או משהו, אין לי זמן לשטויות האלה. תתחילו להרגיע כבר, נמאס, כולה בן אדם שואל שאלה!!!!

ה ב ו ב ה

New member
אולי תפסיקי להתעצבן?

אנחנו לא רוצים שהפורום יוצף בשירשורים חדשים כשאר נפתחו כבר קודמים על אותו עניין! ויש כאן מספיק אנשים שיסכימו איתי.

והנה אחת מהן

אני מסכימה איתה תתחילו לחפשש (ממש לא באה לריב)אבלל ללחוץ שניה לע העכבר זה מאמץ כ"כ קשה?!אני (ואני חושבת שעוד הרבה אחרים)רוצים שיהיה הצפות חופשי בפורום ומנסים שיהיה כמה שפחות שירשורים על דברים שנכתבוו אז תתאמצו קצת לא יזיק לאפחד..

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif ../images/Emo207.gif שאלה קצת חשובה :]

אם אני רואה בדו"ח כספים, בהכנסות, שאלבום מסויים הכניס מעל 30,000 ש"ח..... זה אומר זהב? ואם רשום 107,000? או שאולי סתם לא הבנתי נכון את ההוראות? אני מצרפת תמונה של 3 ההכנסות האחרונות...זה אומר משהו?

Tinkit16

New member
../images/Emo78.gif

נו, הייתי חייבת
מתה כבר לקבל איזה פלטינה

תשובה

זה אומר שכנראה יהיה לך פלטינה ! תחכי עד שההכנסות ייגמרו (כל יום את מקבלת חצי מהיום הקודם, עד שנגמר) ואז תחכי עוד כמה ימים ותקבלי את הפלטינה

../images/Emo128.gif - לא מדוייק

לא כל מעריץ קונה אלבום, ואלבום לא עולה "שקל". אני קיבלתי רק זהב, אם אני לא טועה, כשהאלבום מכר סביבות ה 150,000 או 250,000 ביום הראשון. הרעיון הוא 30,000 אלבומים לזהב - ולא 30,000 מעריצים או 30,000 שקל.

pRimaVeriTaVIV

New member
זה לא תלוי בכסף../images/Emo121.gif

זה תלוי במעריצים (למרות שהכסף מהאלבומים תלוי במעריצים
)

MineraL

New member
מקבלים את זה על כמות מכירות

ואי אפשר לראות כמה מכרת

למעלה