שאלה בת כמה אלי קרן אסף? יש לה חבר? איפה היא גרה? היא סנובית?
ד דנונה לייט New member 18/8/06 #9 ../images/Emo2.gif 16 או 17?? היא לא אמורה להיות בערך בת 13 בעונות הקודמות?? איך היא גדלה ככה??
S Stinki Winki New member 18/8/06 #16 "העונות הקודמות" זה שנת 2003 ו-2004 לא נשמע לך הגיוני שהיא תגדל?
מ מ א מ י2 New member 18/8/06 #6 האמהאמהאמ ../images/Emo219.gif בסביבות ה-15 לא ידוע ת"א נראלי מכ'פת לך אם כן או לא? שאלות עמוקות יש'ך :|
האמהאמהאמ ../images/Emo219.gif בסביבות ה-15 לא ידוע ת"א נראלי מכ'פת לך אם כן או לא? שאלות עמוקות יש'ך :|
B B o N u s New member 18/8/06 #7 "היא סנובית" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בן גילה לי ת.ז. שלה, איפה היא גרה, תאריך לידה.. ה-כ-ל אני מדבר על ברייר. בן קרדיט לך, אז אתה תגלה או אני? P-:
"היא סנובית" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בן גילה לי ת.ז. שלה, איפה היא גרה, תאריך לידה.. ה-כ-ל אני מדבר על ברייר. בן קרדיט לך, אז אתה תגלה או אני? P-:
B baril New member 18/8/06 #10 ../images/Emo119.gifאממ אממ אמרו לי שהיא עולה לי"ב לאיודעת אם זה נכון ראיתי אותה בים לפני שנתיים בערך והיה לה חבר היא גרה בתל אביב ניראלי מממ היא הייתה סנובית
../images/Emo119.gifאממ אממ אמרו לי שהיא עולה לי"ב לאיודעת אם זה נכון ראיתי אותה בים לפני שנתיים בערך והיה לה חבר היא גרה בתל אביב ניראלי מממ היא הייתה סנובית
ה הגולש באינטרנט New member 18/8/06 #11 זאת את? ../images/Emo185.gif שסיפרת שהיית עם אחותך הקטנה והיא באה אלייה והיא נפנה אותכם:"היי! זה היה מזמן?!" ואז אחותך התחילה לבכות? או שזה בכלל מישהו אחר שסיפר? כי אני זוכר משהו כזה..
זאת את? ../images/Emo185.gif שסיפרת שהיית עם אחותך הקטנה והיא באה אלייה והיא נפנה אותכם:"היי! זה היה מזמן?!" ואז אחותך התחילה לבכות? או שזה בכלל מישהו אחר שסיפר? כי אני זוכר משהו כזה..
B baril New member 18/8/06 #12 ../images/Emo119.gifממ לא אבל קרה משו דומה ראיתי סתם ילדים בים שבאו לבקש חתימה והיא אמרה - אני עסוקה עכשיו , לכו
../images/Emo119.gifממ לא אבל קרה משו דומה ראיתי סתם ילדים בים שבאו לבקש חתימה והיא אמרה - אני עסוקה עכשיו , לכו
I itzik gershon New member 18/8/06 #14 =), קבל! היא בת- 16 וחצי וגרה בת"א, יש לה חבר. והיא עולה לכיתה י'א. והיא ממש לא סנובית. אחלה של ילדה :$ לילה טוב
=), קבל! היא בת- 16 וחצי וגרה בת"א, יש לה חבר. והיא עולה לכיתה י'א. והיא ממש לא סנובית. אחלה של ילדה :$ לילה טוב