שאלה...

Pete Best

New member
שאלה...

יש לי את The Wall, Barrett, Dark Side, Wish You. ואני רוצה לקנות עוד אלבום של הפינק פלויד (או סולו של אחד מהם)... אני מתלבט בין The Piper at the Gates of Dawn, The Madcap Laughs, Animals,The Final Cut, On an Island ... אז אם יש לכם המלצות.. תודה

שלום חן

New member
אני חושב דווקא...

על Atom Heart Mother תקליט מצויין אם כי גם Animals תקליט חובה. בקשר לסולו הייתי ממליץ על Amused To Death של ווטרס.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif AHM ומהר!1

הגבתי על האופציות שהוא נתן. AHM הוא אחד מהשלושה המועדפים עליי של הפלויד, עם DSOTM ו- WYWH. יש שם שיר אחד שלדעתי מתאים לכל מצב רוח [AHM], את הבלדה שביקשו פה שלא להזכיר את שמה, השיר האחרון פחות אהוב עליי, אבל אני חושב שראוי להכריז על Summer 68' ו- Fat Old Sun כיצירות מופת..

wommer

New member
גם

IF מעולה. בכלל שלושת השירים הללו(fos,if,summer 68)שירים מעולים, וכל חבל שנכנסו לאלבום ביחד עם AHM.

RoieL

New member
למה? AHM מדהים!

הקטע היחיד ששנוי במחלוקת לדעתי הוא הקטע שהכל מתנגן ביחד, לפעמים הוא עושה לי כאב ראש ולפעמים הוא מרגיע אותי. בכל מקרה, זה קטע חזק.

wommer

New member
לא אמרתי

שAHM זה איחסה פיחסה...
אמרתי, שמגיע יותר לשלושת השירים לצד AHM, שלא נדבר על הארוחה הפסיכדלית של אלן...

RoieL

New member
Animalls

למרות שאם אתה שואל על טעמי, וכבר יש לך את DSOTM, אין לך לאן לשאוף.. למרות זאת, Dogs נהדר, וגם Sheep חמוד. וPigs On The Wing השני נחמד, מזכיר קצת לדעתי את Goodbye Blue Sky [הנה, כתבתי שם מלא. פעמיים!. מרוצים?
]

The Walrus

New member
אנימלס מדהים

Dogs הוא שיר מעולה, Pigs (TDO) גם מצויין. POTW אמנם לא משהו מוזיקלית אבל נותן אחלה מסגרת לאלבום.

RoieL

New member
כן, הוא סוג של תוחם ומראה קשר להכול

כמו המלודיה של ABITW בחומה

Anuerysm

New member
זה לא כל כך נכון

פשוט באופן אוטומטי לא מייחסים אליו חשיבות כמו אל השירים האחרים בגלל האורך שלו לדעתי זה שיר ממש יפה וגם אם אני לא טועה סנואי ווייט מנגן אותו אז אם רוג'ר היה עושה אותו בהופעה אז היה לו עוד שיר בהרכב מלא

YoniCrazy

New member
לא מדויק

סנואי ווייט ניגן גיטרה מלווה, בגרסה האמריקאית. או משהו בסגנון הזה

The Walrus

New member
לא נכון

בגלל הפשטות בעיבוד שלו, לטעמי גם. וסנואי וייט אמנם הקליט סולו, אבל הוא לא נכלל בדיסק בסופו של דבר.

קנה את Madcap Laughs

ואז לך אחורה, ל-Piper. זה יתן לך תמונה רחבה יותר על האלבומים שכבר יש בידך. זו אופציה אחת, בכל אופן.

RoieL

New member
משום מה עוד לא שמעתי את ML../images/Emo2.gif

אבל לדעתי AHM או מדאל נותנים ראייה טובה מספיק על האלבומים שכבר יש לו, ובלי שום קשר, הם נהדרים.

למעלה