שאלה

ניקולי17

New member
שאלה

לא יודעת אם זה המקום אבל מנסה בכל זאת- שבוע שעבר הייתי מעורבת בתאונה קלה. לא היו נפגעים והנזק שנגרם הוא שריטות קטנות בשני הרכבים. בגלל שהגברת הנכבדה החליטה לשקר שילדיה שהיו באוטו נפגעו ( למרות שזה לא נכון) וציטוט מדויק שלה הוא:" את יודעת מה , אז יהיו פגיעות"... נאלצתי ללכת לאגף התנועה שם חקרו אותי במשך שעה וחצי! (זה לא קצת מוגזם?!) . כמובן שהגברת אפילו לא טרחה להגיע לשם... מחר יש לי זימון לקצין שיחליט מה עושים... בהנחה שיחליטו שאני אשמה- מה העונש הצפוי ( אני נהגת חדשה, התאונה אירעה ביציאה מחנייה במהירות אפסית) תודה מראש

Superdror

New member
רגע. הגיעה ניידת אל המקום ?

אמבולנס הגיע ופינה את הילדים ? בוחן תנועה הגיע למקום ? הכל תלוי בנסיבות, בדר"כ לנהג חדש שוללים את הרשיון לתקופה קצרה, לצערך.

שלחופה2

New member
תשובות

הגיעה ניידת משטרה לא הגיע בוחן תנועה לא הגיע אמבולנס אף אחד לא נפגע למה שישללו לי ת'רשיון???..

Superdror

New member
שום דבר לא בטוח.

ולא מחייב שישללו לך את הרשיון, את תגיעי מחיר לקצין משטרה שישמע את דבריך, את התיאורים ויחליט מה לעשות. הוא יכול להחליט שהתאונה נגרמה באשמך ולשלול את רשיונך והוא יכול לקבל את טיעונך ואת העובדה שאת אולי לא אשמה או שלא מדובר בתאונת סוף-העולם ולשחרר אותך לשלום. אני רק ציינתי שבדר"כ כשמדובר בנהג חדש הם שוללים את הרשיון לתקופה של חודש, אבל זה לא מחייב. תלכי מחר ותקווי לטוב.

למעלה