שאלה?

offנועה

New member
אתה אפילו לא בכיוון

של נושא השיחה. אבל אני אתן לך רמז, גם אתה יכול לגדול..

דרדקן

New member
ואללה, כבר שכחתי את תחילתו של

השרשור. אבל בלי קשר, אני חושש שהגעתי לשיאי לפני מספר שנים, ההדרדרות איטית ובלתי נמנעת, לכן אני עובר לפיתוח אזורים אחרים בגוף. הכרס בעיקר.

איזה שיטחיות אנחנו!! ../images/Emo192.gif

זה כל מה שמעניין אותנו? הגודל?? איפה האינטלגנציה, הרגשות, ההתחשבות, הכבוד, הרומנטיקה?? כל זה כבר לא חשוב?? כל מה שמעניין אותנו זה מג"ד מסוקס עם גריז על הפנים, שרירים מנופחים וזין גדול? באמת, בנות!!!

offנועה

New member
אהההה, עשית לי את הבוקר ../images/Emo23.gif

עם התיאור הזה שלך.. תמשיכי, מתוקה..

בשמחה, בשביל זה אני פה --->

תפתחי את תיבת המסרים שלך; תמצאי את התמונה ההיא; תוסיפי לה דרגות של מג"ד; ו .... תבלי ....

עכשיו אני בעצמי גסוסה ../images/Emo4.gif

אמרתי לעצמי - "מה? רק היא תבלה? ומה אני? לא מגיע לי קצת נחת?" ואז בשיא טמטומי פתחתי את התמונות .. 'פגרת שכמוני!!! למה הייתי צריכה את זה?? עכשיו אני זקוקה לסיגריה של אחרי ושכחתי את הקופסה בבית!! אוףףףףףף

סליחה שאני מתערבת...

כבר אמרתי שאני לא שולטת בזה? (בכל מקרה מהווה לי אחלה תירוץ..) אפשר גם לקבל את התמונה?! לא שאני מרייררת על תמונות של גברברים.. רק מסקרנות... אולי אוכל ללמוד משהו מכך.. אולי להרחיב את עולמי לגבי מראם השונה של הגברים, בדיוק עושה על זה מחקר.... (כן, בטח... אפילו לי קשה להאמין לזה..)

מריה, יקירתי, אהובתי ../images/Emo23.gif

אם כל הרצון שלי להשוויץ ולפרסם את התמונות בשלטי חוצות על איילון, גהה וכביש הערבה ----> אני לא יכולה!!! מדובר בתמונות של האוה"י ואין לי אישור לפרסם אותן. נועה היתה מקרה חריג ביותר (סתם, היא פשוט שילמה לי המון המון כסף)..

offנועה

New member
../images/Emo6.gif

מתוקה שלי

בולשיט../images/Emo6.gif

האתר הזה קיים יומיים וחצי , ויש שם אולי 4 כרטיסים, מה שלא מנע מהם לפרסם שם סיפורי הצלחה של האתר - נפגשנו-> התאהבנו-><אנחנו כבר שנה ביחד... חחחחחחח

לכל התוהים והבוהים...

השאלה הייתה איך לפרסם את האתר וליצור כניסות נוספות אליו תוך יצירת מצג שווא על פירסום "אמין" והתשובה...לפניכם!!!

שבלולה, תני לנו קצת קרדיט ../images/Emo13.gif

זו לא הפעם הראשונה שהוא מפרסם פה, ועובדה שלא ענינו ברצינות.. אנחנו מריחים פרסומות למרחקים, כל הפורום הזה הוא חבורת ציניקנים מרושעת
(שבמידת הצורך, כשבאמת יש משהו קונקרטי לענות עליו הופכים לנשמות טובות טהורות וששות לעזור
) שיהיה לו בהצלחה עם האתר, לי הרעיון נשמע קצת דבילי אבל שיהיה..

אוי...יצאתי ../images/Emo163.gif אהבלה...

מצד שני...לדעתי היו פה כמה (לפחות אחת) שכן לקחו את זה ברצינות...טוב. אני אשתוק...חחח.ח.!!

למעלה