שאלה

No Time To Cry

New member
שאלה

שמעתי על שיטה ברברית במיוחד..לשים אבני חצץ בפה וזה יעזור לך לא לגמגם. שאלתי, היכן בדיוק לשים האבן? מתחת ללשון מעל? איפה בדיוק? ובמשך כמה זמן? תודה.

The big man

New member
בשיטה הזאת

השתמש דמוסתנס הנואם המפורסם מלפני 3000 שנה. דמוסתנס היה מגמגם כבד והוא התאמן הרבה זמן בדיבור עם אבני-חצץ בפה . אני לא הייתי ממליץ לך להשתמש בשיטה הזאת. היום יש שיטות יותר מתקדמות.

לדעתי שום אבני חצץ ושום דבר אחר

לדעתי שום אבני חצץ ושום דבר אחר לא יעזור לאף אחד בגמגום. התרופה לגמגום היא התרגול שלך בבית על המילים שבהם אתה נתקע. אין דבר יותר טוב מזה. רק זה מה שיעזור לך וישפר את רמת הגמגום שלך. אמרו שאתרוג עוזר לגמגום- לא נראה לי. אמרו שאבני חצץ עוזר לגמגום- גם לא נראה לי. מה שבטוח זה שתרגול נכון ישפר את הרגשתך ואת רמת הדיבור. זאת התרופה האמיתית.

No Time To Cry

New member
נטלי..

את צודקת אבל אל תשללי דברים לפני שניסית בכלל עצה נבונה אגב

שמחה99

New member
קראתי פעם

באיזשהו ספר על גמגום על השיטה הזו. כמו שכתב The Big Man, השתמשו בשיטה הזו בעבר. האבנים מסבות את תשומת הלב של המגמגם מהדיבור, הוא חושב על האבנים וכך לא מגמגם. אם אתה רוצה לנסות, אני מאמינה שלפי אותו רעיון אתה יכול לשים כל דבר בפה (בתנאי שתרגיש אותו) בכל מקום בפה (זה לא אקופונקטורה שחשובה נקודת הלחיצה...) ולהרגיש שינוי. אם תנסה, ספר לנו...

shuky63

New member
כמו שכתב לך bigman מדובר בספור

מהמתולוגיה היונית שאין לו שום אחיזה במציאות.אגדה יפה ותו לא.

No Time To Cry

New member
למה אגדה בלבד?

אני חושבת שזה יעבוד יפה גם עם
בפה חח הרי לא ניסית או שאני טועה?

למעלה