שאלה!

אני קבב

New member
שאלה!

אמרו לי שבישביל שאני יוכל ליקרוא את הסידרה של פלש אני צריך ליקרוא סדרה !! קורים לה אינפיניט קריסיס !! מה הסידרה הזאתי ביכלל ??? על מה הסידרה הזאתי ביכלל ??? מיזה ביכלל אינפיניט קריסיס ?? אני צריך מידע דחווווווווף !!! גם שאלתי על פלש ואף אחד לא ענה לי !!!!!!!

אופטיפ

New member
אז ככה

אתה לא חייב, רצוי שתקרא בכדי שתבין מה קורה. הסדרה Infinite Crisis היתה סדרה שDC הוציאה בקיץ ובמיני סדרה הזו היא שינתה את היקום הקיים שלה. בסדרה מתו דמויות, נעלמו, דברים חשובים קרו ובכלל הרבה שינויים. כל השינויים כולל השינויים של פלאש מופיעים בסדרה, לכן בשביל להבין את הדברים שיהיו בסדרה Flash the Fastest Man Alive אתה תצטרך ידע מוקדם על הדברים שאירוע. כמו למשל שינוי הקבוצה המהירה וכאלה. וInfinite Crisis זו סדרה, לא דמות.

El ad

New member
חח, חיכיתי לראות מתי תגיב..

אבל אני מגבה אותך, הוא בהחלט לא יודע למה הוא הכניס את עצמו.

DDN

New member
מה כל כך דחוף?

ולמה כל כך הרבה סימני קריאה ושאלה? יקחו אותך יותר ברצינות בלי סימני הפיסוק המיותרים האלה, ובלי המילה "דחוף" כשהיא לא במקום. בכל מקרה IC היא סדרה שממשיכה את מאורעות הCRISIS ON INFINTE EARTHS, שקרה לפני כמה עשרות שנים (שנות השמונים? תקנו אותי אם אני טועה), ושם DC איחדו את כל הגיבורים שלהם למציאות אחת, כמו שיש בעולם מארוול, שינו חלק מהסתירות הפנימיות בין החוברות והמשיכו לקו אחד (כולל שינויים בדמויות, סופרמן לדוגמה עבר החלשה רצינית) INFINTE CRISIS מחזירה את העולמות השונים, ועושה התנגשות ביניהם, מעלימה דמויות, הורגת אחרות, יוצרת חדשות, וכו'.

נצל"ש - מסיבאפי 2006 מחר!

1. ה"שגרירות" מתגייסת למען הנפגעים בצפון עקב המצב בצפון, החלטנו ב"שגרירות סאנידייל בישראל" לנצל את המסיבאפי המתקרבת כדי להושיט יד ולסייע לנפגעי הלחימה. על כן, חלק מהכנסות המסיבאפי המתקרבת (ביום שלישי הקרוב, ה-15.8, במועדון ה"ויסקאיה" שבתל אביב, אברבאנל 86, בשעה 21:00) יתרמו לנפגעים בצפון, ובמקום תוצב קופסת תרומות. בכסף שיאסף ירכשו חבילות מזון ברשת השופר-סל, המועברות ללא רווח למשפחות בצפון שנפגעו מהמצב. שגרירות סאנידייל בישראל מחזקת את ידיהם של הנפגעים בצפון, ומזמינה את כולם להגיע למסיבאפי, לחגוג איתנו ולנסות לשכוח לכמה שעות מהמצב הקשה. אתר המסיבאפי http://www.sunnydale-embassy.co.il/messibuffy2006 2. בואו לחגוג את סיום החופש בהתחלה חדשה! שגרירים יקרים, לטובת כל מי שנמצא בסוף אוגוסט עמוק בבאסה, וגם לכל מי שמזמן לא ראה את כל הסדרה מהתחלה, השגרירות מכריזה על הקרנות שבועיות של "באפי, קוטלת הערפדים", מהפרק הראשון, מדי שבוע ביום חמישי בשעה 20:30. ההקרנות יערכו בבית הקפה "קפה ארלוזרוב", שברחוב ארלוזרוב 57 (ליד השופר-סל), החל מתאריך ה-31.8, ומדי שבוע באותו יום ושעה. ההקרנות פתוחות לכולן ואינן בתשלום, ובבית הקפה אין מינימום הזמנה לאדם. זוהי הזדמנות להכיר מחדש את הסדרה, או להכיר בפעם הראשונה למי שפספס או לא ראה. בואו לצפות בבאפי באווירה קהילתית, ולצאת מהבאסה! שגרירות סאנידייל בישראל

למעלה