שאלה

• פותח הנושא alvi
  • פורסם בתאריך

alvi

New member
שאלה

מישהו יודע באיזה עונה והאילו פרקים של ליגת הצדק היו קטעים שבהם וונדרוומן ובאטמן התחילו להימשך אחד לשני כנ"ל לגביי הפקח הירוק והוקגירל ? תודה רבה!

spidey 82

New member
זכור לי שראיתי ניצוצות בין ברוס

לדיאנה רק בפרק המשולש האחרון של העונה השנייה (לפני שהסדרה הפכה ל'אנלימיטד') ואולי גם בפרק עם קרונוס (בו הם רדפו אחריו במרחבי הזמן יחד עם ג'ון סטיוארט). אני בטוח שזה נעשה רק כדי לא לרמוז על המשיכה בין דיאנה וקלארק כפי שיש בקומיקס כי הצופים הצעירים מודעים לקשר שלו עם לויס. הם בטח רצו להימנע מלרמוז על משולש רומנטי או אפשרות לבגידה. שיארה וג'ון, איפשהו במהלך העונה השנייה לדעתי.

spidey 82

New member
בין סופרמן לוונדר וומן כן.

בין באטמן לוונדר וומן אין לי מושג. בין ג'ון סטיוארט והוקגירל לא למיטב ידיעתי.

alvi

New member
אני קראתי ש...

בין ברוס ודיאנה צריכים להיות רק מבטים וכל מיני רמזים אני זוכרת שהיה פרק שאיזה משהו נפל על דיאנה וברוס רץ להציל אותה ואז אמרו לא שזה בלתי אפשרי והוא היה עצוב ושתי שניות אחרי דיאנה הרימה את מה שנפל ויצאה ללא פגע ואז כשהם עמדו אחד ליד השני היא הסתכלה על הידיים המלוכלכות שלו (מניסיון להציל אותה) .... התכוונתי לכל מיני קטעים כאלו... לגביי ג'ון והוקגירל אני יודעת שהיה קטע שהם התנשקו וזה הכי הכי שיכול לקרות..

MajorWinters

New member
הם התנשקו

ובפרק עם מבט לעתיד אנחנו רואים את הילד המשותף שלהם. אבל אחרי ששיירה בגדה בכדה"א הם נפרדו כמובן ועד סוף הסדרה, שלוש עונות, הם לא חזרו, וחבל... ציפיתי מסדרת שמיועדת לילדים לספק סוף כזה.

Artoo Detoo

New member
הסדרה עדיין ממשיכה

ככה שיכולים עוד לקרות דברים. גם באותו פרק שהיו בעתיד אז ראו שיש להם בן משותף, ומשום מה ג'ון ידע מי הוא, אז הוא כנראה נולד כבר בהווה...

spidey 82

New member
אה... אתה מודע לכך שהסדרה סיימה את

דרכה לפני כחודשיים, נכון?

Artoo Detoo

New member
האמת שלא

צפיתי בסדרה כשהיא שודרה בערוץ הילדים (ואני לא צופה בעורץ הילדים קרוב לשנה), מה שכתבתי מסתמך על TV.COM, שם כתוב שהפרק האחרון ישודר בינואר 2007.

alvi

New member
שמות הפרקים

אתם יכולים לתת לי את השמות המדוייקים של הפרקים בהיו שם את הקטעים האלה כמו : רק בפרק המשולש האחרון של העונה השנייה (לפני שהסדרה הפכה ל'אנלימיטד'), בפרק עם קרונוס (בו הם רדפו אחריו במרחבי הזמן יחד עם ג'ון סטיוארט), ועוד כל מיני פרקים עם קטעים של משיכה בין שני הזוגות. לדוגמא אני יודעת שהנשיקה של ג'ון ושיארה הייתה בפרק wild cards

Artoo Detoo

New member
לכל אורך הסדרה נוצר קשר ביניהם

אך ממש קטן, עדיין לא קרה ביניהם משהו גדול ומשמעותי. לגבי ג'ון והאווקגירל, הם התחילו להמשך אחד לשני לקראת סוף העונה הראשונה אם אני לא טועה והפכו גם לזוג בסופה (או בתחילת העונה השנייה)

MajorWinters

New member
זה התרגום העברי הרשמי...

זה כמו שבאטמן תורגם לאיש-עטלף ולא לשם המקורי- איש התחת.

למעלה